Depremi önleyemezsiniz, ama Depremle Baş edebilirsiniz
Depremi önleyemezsiniz, ama Depremle Baş edebilirsiniz

Depremi önleyemezsiniz, ama Depremle Baş edebilirsiniz

Depremi önleyemezsiniz, ama Depremle Baş edebilirsiniz

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme derneğimizin organize ettiği,Depremzedelerin normalleşmek ve hayata tutunma moral gecesi Borusan,Çimtaş,Roda,Gemport,MKS,Gemlik Gübre,Castrol,Barış Ambalaj,Alkan Zeytinleri katkıları ile Gemlik Belediyespor Sasyal Yaşam etkinlik alanında gerçekleşti.
Geceye türküleri ile katkı sağlayan Urfalılar derneği,Mağder,Kars&Ardahan,Dersimliler dernek yönetimi ve başkanlarına çok teşekkür ederiz. Geceye Urfa türkülerinin ardından Gesyad Dernek yönetiminden Nurten Sevda’nın türküleri ile açılış yapıldı. Ardından Gemlik de Türk halk Müziği Korosunun kurucularından ve ilk şefi Erol Akbaş’ın şefliğini yaptığı Gemlik Belediyesi Türk halk Müziği korosu solitslerinin seslendirdiği on iki türkü ile deprem zedelere güzel anlar yaşatıldı. Depremzede çocuklarında türkü söylediği bu moral gecesi finalini Ahmet Gültekin’den dört güzel türkü ile noktalarken hayatın depremzedeler için hızlıca normalleşme dönemine girmesi gerektiğini gördük. Yaraları hep birlikte sarmalıyız. Durumu kabullenip hayata tutunmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. GESYAD olarak amacımız bu birlik ve beraberlik içinde kapsayıcı yaklaşımla normalleşme sürecine katkıda bulunmaya devam etmek.
Gecede bizleri depremzedeler ile buluşturan,Gemlik kızılay yönetiminden Sabri Kahraman, Başkanı Petek Uslu, Koro Şefimiz Erol Akbaş,Gemlik Belediye Spor yönetimi,Gemlik Belediyesi ve Katkı sunan işletme ve katılımda bulunan derneklerimize şükranlarımızı sunarız.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir