Gemlik'te Milyonluk Hırsızlık Çözüldü
  Gemlik'te Milyonluk Hırsızlık Çözüldü

  Gemlik’te Milyonluk Hırsızlık Çözüldü

  Gemlik’te Milyonluk Hırsızlık Çözüldü

Fabrikanın Makinelerini Çalan hırsızlar, Kendilerini Takip Eden Dronu Hesaba Katmadılar

Gemlik’te  Yalova yolu üzerinde bulunan fabrikadaki 1 milyon 500 binliralık makinaları ile yeni döşenen kabloların  çalınması olayı ile ilgili olarak 7 kişi gözaltına alındı. Zanlıların yakalanmasında Drone kayıtları önemli rol oynadı.

Edinilen bilgilere göre ilçemizden faaliyet gösteren bir fabrikadan gerçekleştirilen hırsızlık olayında fabrikaya ait ithal üretim makinaları ve parçalarının,yine işyerine ait elektrik tesisat kablolarının kesilerek  çalındı. Meydana gelen hırsızlık olayından dolayı işyerinin zararının tahmini birbuçuk milyon TL olduğu, hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların işyerine ait kamera kayıt cihazını da çalarak kaçtıkları öğrenildi.

Meydana gelen hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik olarak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçmiş birbuçuk aya ait drone kayıtları, işyeri ve ikamete ait kamera kayıtları  titizlikle saat saat izlendi. Yapılan istihbari çalışmalar ve izlenen kamera kayıtları neticesinde olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen A.T, H.K, B.A,.A.A,H.A, B.Ş ve F.M.K, isimli 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Göz altına alınan zanlılar ilçe emniyet müdürlüğünde yapılan işlemlerinden ardından  adli makamlara çıkarıldı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir