İYİ PARTİ 4. YAŞINI KUTLADI
İYİ PARTİ 4. YAŞINI KUTLADI

İYİ PARTİ 4. YAŞINI KUTLADI

İYİ PARTİ 4. YAŞINI KUTLADI

İYİ Parti 4. Kuruluş yıldönümünü, İstanbul’da gerçekleştirdiği büyük bir birleşim ile kutladı. Partisinin kuruluş kutlamaları sebebi ile İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz’da bir basın açıklaması yayınladı.
Yavuz açıklamasında şu sözlere yer verdi, “kıymetli Gemlikliler, değerli hemşerilerim. Ülkemizin siyasal, politik, ekonomik ve sosyal sorunlarına bir çözüm üretmek için 25 Ekim 2017 yılında çıktığımız yolda dört koca yılı geride bıraktık. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğinde İYİ Parti’yi kurmak için harekete geçtiğimizde türlü türlü engelleme ve baskıya; kötü ve taraflı eleştirilere maruz kaldık. Bu haksızlıkların tümünü halkımız, televizyon ve basından tıpkı bir film gibi izledi. Fakat bunlar bizi yıldıramadı. Kuruluşundan altı ay sonra önce seçmenin kalbine, ardından meclise girme başarısı göstermiş yegane parti İYİ Parti’dir. Bu başarı ile gurur duyuyoruz. Yerel seçimlerde gerçekleştirdiğimiz ittifak çalışmaları ile ilçemizde ve büyükşehirlerimizde başarılar kazandık. Bugün geldiğimiz noktada İYİ Parti an itibarı ile yurdumuzun üçüncü büyük partisidir. 4 . Yıl kutlamamızda Haliç Kongre Merkezinde on binlerce kişi bir araya geldik, salonlar İYİ Partililere yetersiz kalıyor artık. Vatandaşlarımızın desteği ve ilgisi ile tıpkı bir çığ gibi büyüyen İYİ Parti iktidarın en güçlü adayı, ülkemizin ferah yarınlarının teminatıdır. Artık kaçınılmaz bir gerçek olan İYİ Parti iktidarı halkın iktidarı olacak, adalet tam anlamıyla tesis edilecek, ülkenin geliri halkımız arasında eşit bölüşülecek; kimse kendini imtiyazlı sayamayacaktır. Bu sözümüzü gerçekleştirmek için Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde ilerleyecek; Hz. Ömer’in ‘adalet yolundan’ ayrılmayacağız. Allah’ın izni ve milletimizin desteği ile güneşin aydınlatacağı günler çok yakın diyor tüm halkımızı İYİ Parti çatısı altında birleşmeye davet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum,” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir