Başkan Sertaslan Kitap Fuarı’nı ziyaret etti
Başkan Sertaslan Kitap Fuarı’nı ziyaret etti

Başkan Sertaslan Kitap Fuarı’nı ziyaret etti

Başkan Sertaslan Kitap Fuarı’nı ziyaret etti

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, İskele Meydanı’nda devam eden 2. Gemlik Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Stantları gezerek yayınevleri ve yazarlar ile görüşen Başkan Sertaslan, fuarı ziyaret eden öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekildi.
İlki 2019 yılında yapılan ve yoğun ilgi gören Gemlik Kitap Fuarı, geçtiğimiz yıl pandemi tedbirleri nedeniyle gerçekleşmemişti. Bu yıl ikinci kez gerçekleşen fuarda kırktan fazla yayınevi ve elliden fazla yazar Gemlikli okurlarla buluşuyor. Fuarda Gemlikli yazarlar kendilerine ayrılan özel bölümde kitaplarını imzalarken söyleşi, imza ve dinleti programları da fuar alanında ayrılan kapalı özel alanda gerçekleşiyor.
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, devam eden kitap fuarını ziyaret ederek standları dolaştı. “Kitap fuarımız, Gemlik’te kültür ve sanat hayatını geliştirecek önemli bir etkinlik” diyen Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “İlçemiz için önemli bir etkinlik olan kitap fuarımızı geçtiğimiz yıl pandemi tedbirleri nedeniyle gerçekleştiremedik. Bu yıl bir kez daha düzenlediğimiz kitap fuarımıza ilkokul, lise ve üniversite öğrencilerimizin ilgi gösterdiğini görüyoruz. Gençlerimizin yanı sıra her yaştan Gemlikliler burada yayınevlerini ziyaret ediyorlar. Ayrıca fuarımızda yer alan yayınevleri, fuar boyunca Gemlikli gençler ile çalışıyorlar. Kitap fuarımız 24 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Gelecek yıllarda da bu etkinliğe devam etmek istiyoruz. Tüm Gemliklileri kitap fuarımıza bekliyoruz.”

(Son Güncelleme: 20 Ekim 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!   Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir