Zafer Partisi ilçe Başkanı Toprakçı Oldu
Zafer Partisi ilçe Başkanı Toprakçı Oldu

Zafer Partisi ilçe Başkanı Toprakçı Oldu

Zafer Partisi ilçe Başkanı Toprakçı Oldu

İstanbul Milletvekili Prof Dr Ümit ÖZDAĞ’ın kurucusu olduğu Zafer Partisi ilçe başkanlığına Nilifer Toprakçı atandı.
Toprakçı yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ Partimizin kurulma çalışmaları için ilk adımı Türkistan’da yani Yesevi’nin Şehri Yesi’de Hoca Ahmet Yesevi Hazretlerinin türbesini ziyaret ederek ve burada mezarından aldığı bir avuç toprağı Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin türbesine getirerek atmıştır.
Sonraki adım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruzu başlattığı 26 Agustos’da tam da Sakarya meydan muharebesinin yapıldığı yerde Sakarya nehrinin doğusunda Ankara yakınlarında ATA’larımızın Ruhunu yad ederek ATA’larımızın Ruhu ile yola çıkılmış ve aynı gün İçişleri Bakanlığınamüracat edilerek ZAFER Partimizin kuruluşu resmen gerçekleştirilmiştir.
ZAFER Partimiz Zafer Haftasında 30 Agustos günü 1. Olağan Genel Kurulunu yaparak böylesine anlamlı ve özel bir günde Türk Siyasi hayatında yerini almıştır. Genel Başkanımız ,İstanbul Milletvekili Prof Dr Ümit ÖZDAĞ’ın oluru ve İl Başkanımız Halil İbrahim AYDIN’ın teveccühleri ile Zafer Partisi Gemlik Kurucu İlçe Başkanlığına atanmış bulunuyorum .
ZAFER Partimizin siyasi fikri ; “ATATÜRK Çizgisinde Türk Milliyetçiliği’’ olarak tüzüğünde
belirtilmiştir. Zafer Partisi yol haritasını Cumhuriyetin kurucu iradesi ve ATATÜRK’ün fikri düşüncesi Türk Milliyetçiliğinden alır.
Zafer Partisi ;Türk milletine tekrar Tek Millet olduğunu hatırlatacak tek partidir. Zafer Partisi, milleti bölen ittifakların tarafı olmayı reddeder. Millet İttifakına da Cumhur İttifakına da eşit uzaklıkta olup, ittifakı yalnız ve yalnız Türk milleti ile yapacaktır.
Zafer Partisi ; içinde bulunduğumuz ekonomik krizi tüketim, talan ve rant ekonomisini ortadan kaldıracak ,üretimi yeniden ön plana çıkaracak sürdürülebilir planlı kalkınmayı gerçekleştirecek ve Devlet Planlama Teşkilatını yeniden kuracaktır.
Zafer Partisi ; Sığınmacıları vatanlarına göndermek, Türk milletinin refahını “Bilim,Birlik,Barış” ilkeleri ile daima Atatürk’ün yolunda giderek arttırmak,Tarımda yeniden kendi kendine yeten ülke olmak,
Gençlerimizi umutsuzluktan,gelecek kaygısından kurtarmak ,onlara aydınlık yarınlar sağlamak,
Kadınlarımızı kalkındırmak için yola çıktık. Bu, Zafer’e giden yolun ilk adımı…
“Zafer Ümit kaynağının bir çeşmesidir.
Zafer birçok gönüllerin birleşmesidir.
Gönülleri birleşenler ; Selam sizlere!
Uzaklarda dertleşenler ; Selam sizlere..”
Atsız’ın da dediği gibi gönülleri Zafer’de birleşen tüm Vatanseverleri Zafer Partimizde birlikte siyaset yapmaya bekliyoruz. ZaferTürkMilletinindir.” Dedi
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir