Şeffaf İhaleler devam ediyor
Şeffaf İhaleler devam ediyor

Şeffaf İhaleler devam ediyor

Şeffaf İhaleler devam ediyor

Gemlik Belediyesi’nde şeffaf ve katılımcı ihale süreci kesintisiz devam ediyor. Şimdiye kadar gerçekleşen ihalelerde Gemlik’te yapılacak önemli hizmetler için yasal mevzuat çerçevesinde hizmet alımları gerçekleştiriliyor.
Gemlik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre ihale süreçleri sorunsuz sürüyor. Katılımcı firmaların önünde kapalı zarf usulü gerçekleşen ihalelerde basın mensupları da ihaleleri takip ediyor. Gemlik Belediyesi’nde son olarak “Gemlik İlçesi Mahallelerindeki Yol ve Kaldırımlarında Beton, Bordür ve Oluk Taşı Döşenmesi Yapımı” ile “Gemlik Sınırları Dahilindeki Kaçak Yapıların ve Binaların Yıkılması” ihaleleri tamamlandı.
Yapılan ihalelerdeki temel amaç belediye hizmetlerinin yerine getirilebilmesi ile rekabet ortamının oluşturularak ekonomik açıdan en avantajlı teklifin tespit edilmesi olarak belirtildi. İhalelerde katılımcılık ve şeffaflık vurgusu yapıldı.
Gemlik Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre 30 Eylül 2021 saat 10.00 da “Gemlik Belediyesi Sınırları Dahilinde Muhtelif Mahallerde Taş İhata/İstinat Duvarı ve Betonarme İmalatı” ihalesi ve 4 Ekim 2021 saat 10.00 da “Gemlik Belediyesi Sınırları Dahilindeki Mahallelerde Betonarme Merdiven Ve Betonarme İmalat Yapım İşi” ihaleleri gerçekleştirilecek.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir