GEMLİKSPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU
GEMLİKSPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

GEMLİKSPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

GEMLİKSPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Gemlikspor’un, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından, Merinos Gölpark’ta yapılan kura çekimi sonrası rakipleri belli oldu.
İLK HAFTA BAY, İLK MAÇ DEPLASMAN
4 gruptan uluşacak olan Süper Amatör Kümede, C grubunda mücadele edecek olan Gemlik ekibi, ilk haftayı bay geçecek. Sezona da, 19 Mayıs Deplasmanında başlayacak. Gemlik’te ise ilk maçını Nilüfer 1987 karşısında oynayacak. Gemlikspor’un rakipleri şunlar; Şükraniye Spor, Çağlayan Spor, Duaçınarı Spor, Çotanak Spor, Nilüfer Spor 1987, Gençler Gücü Spor, Bursa 19 Mayıs Spor, Emek Spor.
HEDEF PLAY OFF, KURA OLUMLU
Gemlikspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bursa’nın köklü kulüplerinin yer aldığı güzel bir grupta yer alacağız. Bu anlamda da, kura olumlu. Her takımın, her takımı yenebileceği dengeli bir grup oluşmuş. Bu sene, Gemlik’in adını Play – Off’lara yazdıracağız. İyi bir takımımız var. İyi hazırlanıyoruz, bu sezon Gemlikspor’a gönül veren herkes, oyundan ve sonuçlardan memnun olacak’’ denildi.
Bir şunu diyen bir yazı '1 2 3 4 5 2021 2022 SEZONU SÜPER AMATOR c GRUBU GEMLİKSPOR ÇAĞLAYANSPOR DUAÇINARI SPOR ÇOTANAKSPOR NİLÜFER SPOR 1987 GENÇLERGÜCÜ SPOR BURSA 19 MAYIS SPOR EMEKSPOR ŞÜKRANİYE SPOR BAY 6 7 8 GEMLİKSPOR 9 10 1984' görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir