"Eğlence Karavanı'ndan Gemlik Çıkarması"
"Eğlence Karavanı'ndan Gemlik Çıkarması"

“Eğlence Karavanı’ndan Gemlik Çıkarması”

“Eğlence Karavanı’ndan Gemlik Çıkarması”

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği AK Parti Gemlik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığınca koordine edilen “Eğlence Karavanı” 15 Temmuz Demokrasi (İskele) Meydanı ve Engelsiz Cafe bölgesinde Gemliklilerle buluştu.
Playstation, dama, satranç, akıl oyunları ve benzeri birçok oyun oynanırken çeşitli ikramlarda bulunuldu. Özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan etkinlik Gemlik halkından büyük takdir topladı.
Etkinlikte konuşan Gençlik Kolları İlçe Başkanı Musa Sağır: “Gemlik gençliği için her geçen gün farklı, özgün hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. İl Başkanlığımızca tertip edilen Eğlence Karavanı, ismi gibi Gemlikli gençlerin eğlenmesine vesile oldu. Playstation ile modern oyun dünyasındaki ‘gamer’ arkadaşlarımızın çekişmesini izlerken, aklı kullanmanın ön plâna çıktığı satranç karşılaşmalarında gençlerimiz kıran kırana mücadele verdi, işte biz bu güzel ilçenin gençliğini bu şekilde görmek istiyor ve bu minvalde elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız. Gençlik Kolları İl Başkanımız Sayın Ömer Faruk Temiztürk’ün girişimleriyle başlayan Eğlence Karavanı, Bursa’nın 17 ilçesini gezecek. Bu etkinlik için, Gemlik’e bu imkânı sundukları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir