İYİ PARTİ GEMLİK MERKEZDEKİ ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ
İYİ PARTİ GEMLİK MERKEZDEKİ ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

İYİ PARTİ GEMLİK MERKEZDEKİ ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

İYİ PARTİ GEMLİK MERKEZDEKİ ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, dört periyoda ayırdığı “Gemlik tam saha” çalışmasını bitirdi.

Gemlik İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen çalışma programında Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, GİK Üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri, Bursa İl Başkanı, Gemlik İlçe Başkanı, Partinin Belediye Meclis Üyeleri ile İl ve İlçe eski ve yeni dönem yöneticileri tam kadro Gemlik’te bir dizi ziyaret ve çalışma yürüttüler.

İYİ Partililer gerçekleştirdikleri faaliyetler sonrası, Gemlik İlçe Başkanlığında istişare toplantısı düzenlediler.

Teşkilatı adına değerlendirmelerde bulunan Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, şu açıklamalarda bulundu: “Sevgili Gemlikli hemşerilerimiz, kıymetli basın mensupları. İYİ Parti olarak, yurdumuzun her il ve ilçesinde tam saha bir çalışma içerisinde idik. Bu çalışmaların Gemlik ayağı İlçe Teşkilatımız tarafından planlanmış ve hazırlanan programa göre gerçekleştirilmiştir. Muhtarlıklarımız, meslek odaları, esnaf ve tarım kooperatiflerimiz, ilçemizin tüm basın kuruluşlarına ve STK’larımıza; milletvekilimiz, meclis üyelerimiz ve parti yöneticilerimiz, İl ve İlçe Başkanlığımız ile ziyaretlerde bulunduk. Vatandaşlarımız ile caddede sokakta hasbihâl ettik. Temas ettiğimiz her kurum ve vatandaşımıza Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in selamını ve iyi dileklerini götürdük. Çiftçi, esnaf ve çalışanlarımız nelerden şikayetçidir, hangi konularda kolaylık ve iyileştirme istemektedir tüm söylenenleri not aldık. Temaslarımızda edindiğimiz tüm bilgileri ilçe teşkilâtımızda milletvekilimizin de hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirerek değerlendirdik. Esnaf vergi yükü altında ezilmekte, kira ve faturalar bellerini bükmektedir. Çiftçimiz emeğinin ve harcadığının karşılığını alamadığından, ilaç ve gübre maliyetlerini karşılayamadığından toprağından vaz geçecek duruma gelmiştir. İşçimiz, asgari ücretin yetersizliği altında yaşam savaşı vermekte; kendi yarınından vazgeçmiş çocuklarının yarınları için endişe halindedir. Gençlerimiz “yurt dışına” çıkmakla hayatlarını kurtarabileceklerini düşünmektedir. Tüm bu olumsuzluklar genel konularda vekilimiz, yerel meselelerde meclis üyelerimiz tarafından uygun mecralarda dile getirilecek ve çözüme kavuşturulmaya çalışılacaktır. Çalışmalarımızın bundan sonraki bölümünü tüm yurdumuzda ve Gemlik’imizde köylerimizde gerçekleştirileceğiz. Köylümüzle beraber olacak, hallerini dinleyip dertlerine derman olmak için çalışacağız”.

“Bizler İYİ Parti olarak biliyor ve söylüyoruz ki tüm bu olumsuzlukların tek sorumlusu mevcut AK Parti Hükümeti’dir. Bu sorunları çözüme kavuşturacak yegane adres ise İYİ Parti iktidarıdır. Bu vesileyle tüm hemşerilerimize Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in selamını tekrardan iletiyor ve İYİ Partinin iktidara yürüdüğünü müjdeliyor; hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum,”.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir