Karaduman; Çıktığımız Sefer Zafere Gider
Karaduman; Çıktığımız Sefer Zafere Gider

Karaduman; Çıktığımız Sefer Zafere Gider

Karaduman; Çıktığımız Sefer Zafere Gider

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı İlçe Divan Toplantısı’nı Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ın katılımı ile teknede gerçekleştirdi. Saadet Partililerin yanı sıra vatandaşların da katıldığı tekne gezintisinin şeref konuğu olan Milletvekili Abdulkadir Karaduman İlçe Gençlik Kolları ve partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.
Teknede yaptığı konuşma öncesinde hem Saadet Partilileri hem de Gemliklileri selamlayan Karaduman, Fazilet Partisi döneminde Gemlik Belediyesini kazandıkları seçim öncesinde yine böyle bir tekne turu yapıldığını hatırlattı. Karaduman ‘İnanıyorum ki bu teknenin hem içindekilerin hem dışındakilerin vereceği mücadele ile yeni bir zafer daha kazanacağız; çünkü bu tekne geri dönüşü olmayan bir yola gider. O yol da zafere gider.’ diyerek başladığı konuşmasının devamında şu sözleri söyledi.
“Milli Görüş’ün cefakar mücahitleri olarak verdiğimiz onurlu mücadelemiz elli yıl önce nasıl başladıysa bugün de bu mücadelemize aynı şekilde devam etmekteyiz. Bizler hiçbir zaman makam mevki peşinde koşmadık, dünyalık nimetleri elimizin tersiyle ittik. Makam mevkii sahiplerinin önünde değil sadece yüce Allah’ın önünde diz çöktük; çünkü biz biliyoruz ki bu yalan dünyanın tüm nimetlerini toplasanız yüce Allah’ın rızasının önüne geçemez. Bu sebeple; yüce Allah’ın rızasına nail olmak arzusu ve bilinciyle O’nun emrettiği şekilde yaşama gayreti içerisine girdik. Müslümanlar kardeştir ve bu kardeşliklerini kıyamete kadar yaşatmaları gerekir dedik. Bakın bizim söylemlerimize, bakın bizim eylemlerimize. İddia ediyorum ki bizim gibi düşünen başka hiçbir siyasi parti ve oluşum yok bu ülkede. Tutturmuşlar bir Amerikan sevdası, tutturmuşlar AB sevdası yüzükoyun uçuruma doğru gidiyorlar. Bilmiyor musunuz ki, siz onların dinine geçmedikçe onlar sizi sevmez. Onlar sizden hoşnut olmaz. Bu yüzden diyoruz ki bırakın artık Amerikancı olmayı, bırakın artık Avrupalı olmayı dönün yüzünüzü 2 milyarlık İslam dünyasına. Dönün artık yüzünüzü D8’lerin yönüne; çünkü kurtuluş burada, insanlık onuru ve insanca yaşamanın yolu burada. Tüm İslam dünyası gözlerini açmış bir yerlerden yanacak meşalenin ışığını beklemekte. O ışık burada, o ışık Türkiye’de, o ışık Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nde.” diyerek sözlerini noktaladı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir