Yıldız; Milli Mücadelenin Temelinde Milli Görüş Yatar
Yıldız; Milli Mücadelenin Temelinde Milli Görüş Yatar

Yıldız; Milli Mücadelenin Temelinde Milli Görüş Yatar

Yıldız; Milli Mücadelenin Temelinde Milli Görüş Yatar

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Gemlik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınlandı. Milli mücadelenin temelinde Allah aşkının, bayrak, vatan ve millet sevgisinin yattığına vurgu yapan Yıldız konuşmasının devamında şunları söyledi.
“Bugün gök kubbede bayraklarımız dalgalanıyor ezan sesleri yeri göğü inletiyorsa bunu aziz şehitlerimize borçluyuz. Söz konusu vatan olduğunda malın mülkün, canın önemi yok diyerek dünyalık nimetlerinden vazgeçen bizlere bu eşsiz vatanı bırakan aziz şehitlerimize ne kadar teşekkür etsek yaptıkları fedakarlığın karşılığını ödeyemeyiz. İlçemizin kurtuluş mücadelesinde vatan için şehit düşen Yüzbaşı Cemal, Er Mehmet Ali, Bursalı Mehmet efendi ile beraber tüm şehitlerimizi bu vesileyle rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet makamları ali olsun.” Şeklinde konuşan Yıldız, Edremit’te düzenlenen törenleri ise şu sözlerle eleştirdi.
“Edremit’te yapılan kutlama törenlerinde yaşananlar hem bizleri üzmüş hem de aziz ceddimizin kemiklerini sızlatmıştır. Görsel tören esnasında çarşaflı bir kadının zincirlenmesini şahsım ve milletim adına esefle kınıyorum. Ayrıca bilinmelidir ki bu saygısızlığa ve hayasızlığa dur demeyenler milli mücadelemizin kahramanlarından olan Nene Hatun’un, Şehit Kamil’in, Sütçü İmam’ın, Nezahat Onbaşı’nın, Şerife Bacı ve daha nicelerinin ruhunu incitmiştir. “ diyerek sözlerini noktaladı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir