Gemlik'te Uyuşturucu Operasyonunda 85 Gözaltı Yapıldı
Gemlik'te Uyuşturucu Operasyonunda 85 Gözaltı Yapıldı

Gemlik’te Uyuşturucu Operasyonunda 85 Gözaltı  Yapıldı

Gemlik’te Uyuşturucu Operasyonunda 85 Gözaltı  Yapıldı

Gemlik Merkezli Operasyon Öncesinde, Aylarca Süren Teknik Ve Fiziki Takip Var

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan şafak operasyonunda 85 kişi gözaltına alındı.

Aylarca Süren Teknik Ve Fiziki Takip

İl Emniyet Müdürü Tacettin Arslan yönetiminde aylarca süren teknik takip, inceleme, istihbarat ve araştırma sonucunda, Gemlik’te sabah karşı şafak operasyonu yapıldı. 120 araç, 50 çevik kuvvet ekibi, 50 civarı özel harekat polisi ile  toplamda 850 civarında polisin katıldığı operasyonu, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da yakından takip etti. Verilen talimat üzerine, çok sayıda delili de ele geçiren Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen teknik destekten de faydalandı. Teknik incelemenin ardından ise operasyon talimatı verildi.

Gemlik’in farklı bölgelerinde pek çok adrese yapılan baskında, daha öncesinde takibe takılan ve aramalar esnasından uygunsuz maddeler bulunan 85 kişi gözaltına alınarak Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Burada ilk işlemleri tamamlanan ve sağlık raporları alınan zanlılar, sorgulanmak üzere Bursa İl Emniyet müdürlüğüne götürüldü.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir