Temiz ve Yaşanılır Bir Dünya İçin Uyanış Vakti
Temiz ve Yaşanılır Bir Dünya İçin Uyanış Vakti

Temiz ve Yaşanılır Bir Dünya İçin Uyanış Vakti

Temiz ve Yaşanılır Bir Dünya İçin Uyanış Vakti

Yaşanan bütün doğal afetlerin nedeni doğayı hoyratca ve düşüncesizce kullanmamızdan kaynaklanıyor.Düşüncesizce yaptığımız işlerden biri de belki bir çoğumuzun zararını bilmeden veya farkında olmadan kızartma atık yağları toprağa veya lavobalara dökmemiz.
Farkındalık arttırma adına Gemlik Sosyal Yaşamı destekleme Derneği olarak çevre konusunda bir çok çevre etkinliği ile geleceğin sahipleri çocuklara ulaşmaya çalıştık. Bu konuda başta Milli eğitim ve Halkeğitim Müdürlerimiz olmak üzere Gemlik Belediyemize ve destek olan Gemport Çevre Mühendisi Tuğçe hanıma çok teşekkür ederiz. Dün akşam yine çevre için Hisartepe Mahallesinde Gemlik’in en çalışkan muhtarlarından biri Olan Çiğdem Türe’nin misafiri olduk.Muhtarımızın üstün gayreti,Halkeğitim Müdürümüz Adnan Uluğ beyin büyük destekleri,Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu’nun değerli katılımları ve 2016 yılın 12 ton atık yağ toplayarak ödüller alan her daim bizi destekleyen Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ün de katıldığı çevre günü etkinliği gerçekleştirdik.
En fazla atık yağ toplayan on kişiye Madalya ve maske dağıtılırken tüm katılımcılara Belediyemiz tarafından sabun hediye edildi.
Organizasyonda büyük emekleri olan Halkeğitim Müdürümüz Adnan Uluğ,Çiğdem muhtarımıza,yönetim ekibimiz Seda Kara,Semra Yurtsev Özengen ve Nurten Karaman’a çok teşekkür ederiz.
Geç saat olması ,binaların yakın ve yankı yapması nedeni ile kimseye rahatsızlık vermemek adına Hamdi İşbilir,Gitaristi Abdullah,Erbatur Kara ve Nurten Karaman mini konserlerini bir sonraki buluşmamıza erteledik.
Bir işi yaparken birilerinin kalbini kırıyorsanız o iş den hayır gelmez.
Hele bunu 1 Eylül Dünya barış günün de yapıyorsanız…
Mevlana hz ne demiş;
“Her yerde olmak gibi bir duan varsa, gönüllere gir; çünkü sevenler, sevdiklerini gönüllerinde taşırlar.”
Son olarak..,
Bizleri misafir eden Hisartepe Mahhale Muhtarı Çiğdem ve Eşi Aykut Türe’ye çok çok teşekkür ederiz.
(Son Güncelleme: 3 Eylül 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir