“On Yüz Milyon Baloncuk” Gerçek Oluyor…

“On Yüz Milyon Baloncuk” Gerçek Oluyor…

“On Yüz Milyon Baloncuk” Gerçek Oluyor…

DÜNYACA ÜNLÜ “HUBBLE BUBBLE SHOW” GÖSTERİSİ, GEMLİK’E GELİYOR…
Gösterime girdiği her yerde ilgiyle izlenen, dünyaca ünlü “Hubble Bubble Show” gösterisi, 11 Mart Pazar günü saat; 16.30’da, 18.30’da ve 19.30’da Gemlik Belediyesi Manastır Yunus Emre Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelenecek.
Türkiye’nin ilk sirk sanatları kuruluşu olan Avrasya Gösteri Sanatları bünyesinde Türkiye’ye gelen 40 dakikalık gösteri, her çocuğa hayatları boyunca unutamayacağı “On Yüz Milyon Baloncuk” hediye ediyor. Gösterinin biletleri Pazar günü Manastır Kültür Merkezi Salonu gişesinden temin edilebilecek.
Gösterinin kreatörü ve Avrasya Sirkinin kurucusu Servet Yalçın açıklamasında “Hubble Bubble Show” gösterisine katılan tüm çocuklar tek tek sahneye çağrılarak dev baloncukların içine alınıyor. Bu katılımcı etkinlik, çocukların hayal dünyasını sanatla zenginleştiren, onların çok eğlenceli ve olağanüstü bir deneyim yaşamalarını sağlayan çok farklı bir etkinlik. Daha önce Kanada, Amerika, Japonya ve Avrupa ülkelerinde on binlerce seyirciye ulaşan “Hubble Bubble Show” gösterisi, Avrasya Gösteri Sanatları Merkezi’nin girişimiyle iki aylık bir turne programı çerçevesinde Türkiye’ye geldi. Biz tüm dünyanın çok yüksek giriş ücretleriyle izleyebildikleri gösterileri çocuklara 10TL, yetişkinlere 15 TL olarak, neredeyse bedavaya yakın giriş ücretleriyle halkımıza bir kültür hizmeti olarak sunmaya çalışıyoruz. Amacımız uluslararası nitelikteki sanat etkinliklerini tüm Türkiye’ye taşıyabilmek” ifadesine yer verdi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir