HUZUR SAATİM...
HUZUR SAATİM...

HANGİSİ DOĞRU?

HANGİSİ DOĞRU?

Gün geçmiyor ki bir haber haftayı bulmadan birkaç kez evrim geçirmesin!

Sabah beyaz olan, günün akşamında kara olmasın! Bugün var olan, yarın yok olmasın!
Yıllar geçti ama bizler hâlâ alışamadık, bir öyle bir böyle yapılan açıklamaların değişkenliğine! Halbuki kanıksamış olmalıyız artık bu durumu!

Şifreli konuşmalarımı bir yana bırakıp hemen sadede geliyorum…

Hatırlarsanız geçen haftaki köşe yazımda Esra Erol’ un sunduğu ve içeriğinin on para etmediği, sadece program yapımcısıyla, sunucusunun cukka! yapmasını sağlayan ne idüğü belirsiz program ile cinayet-aile içi şiddet gibi konuların işlendiği diğer gündüz kuşağı programlarının yayından kaldırılması için RTÜK’ nun çalışmalara başladığı haberini köşeme taşımıştım.

Hatta bu girişiminden dolayı ben ve benim gibi, bu tarz programların topluma bir şey kazandırmasından ziyade, ahlak temasını yerle bir ettiğini düşünenler RTÜK’ nu ayakta alkışlamıştık.
Son sözlerim özellikle Esra Erol’un sunduğu program için. Zira realite bazlı ve cinayetlerin gizemini çözmek için yayınlanan programlarda, konuların pek çoğunun yargıda olduğu konusuna değinmekle yetinmiştim.

Amma velakin sevincimiz çok uzun sürmedi! Hevesimiz kursağımızda kaldı!

Zira benim geçen haftaki dumanı hâlâ üzerinde tütmekte olan köşe yazımın üzerine RTÜK’ ten açıklama geldi.

Tam bir hayal kırıklığı! Büyük bir hüsran!

Günümüzde çıkan haberler veya yapılan açıklamalar jet hızıyla yalanlandığı veya değiştiği için ve açıkçası haber alma kanallarını artık çok temiz bulmadığım için yapılan bu açıklama ne derece doğru, bundan emin olmamakla birlikte RTÜK’ nun konuyla ilgili yaptığı son açıklamanın kısa cümlelerini sizinle de paylaşmak istiyorum;

“Böyle bir hazırlık yok. Olması da mümkün değil. Çünkü böyle 2 program var Türkiye’ de. Yayınlayan da tek bir kanal! Bu kanal da RTÜK’ nun dokunulmazlar listesinin birinci sırasındaki ATV.”

Böyle demiş RTÜK üyesi İlhan Taşçı.
Ben okuduğum haberin yalancısıyım! Gerçi geçen hafta da haberlerde arz-ı endam ettiği için kaleme almıştım bu konuyu ama neyse!

Burası Türkiye…
Güzel ülkem…
“Herşey mümkün!” diyerek daha fazla ruhumun kirlenmesine izin vermiyor ve vatan toprağında az buçuk kalan, sayılı orman arazileri içinde yer alan yanıbaşımdaki yeşil dünyada orman yürüyüşüme çıkıyorum.

Esen kalın.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir