Diyetisyen Sevgül Demir yeni ofisinde Gemliklilere hizmet vermeye başladı…
Diyetisyen Sevgül Demir yeni ofisinde Gemliklilere hizmet vermeye başladı…

Diyetisyen Sevgül Demir yeni ofisinde Gemliklilere hizmet vermeye başladı…

Diyetisyen Sevgül Demir yeni ofisinde Gemliklilere hizmet vermeye başladı…
Uzun bir aradan sonra yepyeni bir başlangıçla ve heyecanla herkese merhaba 🌸

Öncelikle size biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 2016 yılında başladığım İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 2020 yılında Bölüm üçüncüsü olarak Yüksek Onur Derecesi ile mezun oldum.

Stajlarımı Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, Bursa Gemlik Devlet Hastanesi, İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, İstanbul Bahçelievler Nisa Hastanesi gibi çeşitli hastanelerde birçok vaka gözlemleyerek ve takibini yaprak tamamladım.

Aynı zamanda 1.sınıfın sonunda tam burslu bir şekilde başladığım Psikoloji bölümü çiftanadal programından da 2021 yılı itibariyle Yüksek Onur Derecesi ile mezun oldum.

Eğitim hayatım boyunca 10. Ulusal Obezite Kongresi ve Obezite Eğitim Kursu, Onkolojide Beslenmeye Güncel Bakış Kursu, Fitoterapi Eğitimi, Gebelik ve Laktasyon Dönemlerinde Beslenme Kursu, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi gibi daha birçok kurs ve seminere katıldım.

Amacım insan psikolojisinin beslenme ile olan ilişkisini bir bütün olarak değerlendirerek temel sorun olan yeme davranışını değiştirmeye çalışmak ve bu sayede sürdürülebilir sağlıklı beslenme davranışları oluşturmaya yardımcı olmak.

O zaman yeni ofisimde birlikte yeni başlangıçlara 🎊🎉

Stres olmadan, yasaklar olmadan, besinlerle ve kendinizle kavga etmeden sağlıklı yaşama kalıcı adım atmak isteyen herkesi 9 Ağustos Pazartesiden itibaren ofisime bekliyorum ☺️

**Bursa’da ikamet etmeyenler için online diyet danışmanlığı hizmeti devam etmektedir. Bilgi ve iletişim için DM veya mail üzerinden ulaşabilirsiniz 🌸

(Son Güncelleme: 14 Ağustos 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir