MHP’DEN ESNAF KEFALET ZİYARETİ
MHP’DEN ESNAF KEFALET ZİYARETİ

MHP’DEN ESNAF KEFALET ZİYARETİ

MHP’DEN ESNAF KEFALET ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve ilçe yönetimi, Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimlerinde başkan seçilen Sedat Gürle ve yönetimini ziyaret etti.
Esnaf Kefalet Kooperatiflerinin esnaf üzerindeki etkisine ve önemine değinen İl Başkan Kalkancı; ‘’Gemlik’te demokratik ve çok adaylı seçim olmuş. Bizler de demokrasinin savunucusu olarak tüm adaylara sorumluluk aldıkları için teşekkür ediyor, seçilen başkanımızı ve ekibini kutluyoruz. Gemlik, yüksek ticaret kültürü, tarihi mirası olan önemli bir ilçemizdir. Yönetime başarılar diliyorum’’ dedi.
Ardından söz alan MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise; ‘’Üç adaylı ve düzeyli bir seçim yaşandı. Gemlik esnafı teveccühünü Sedat Gürle ve ekibinden yana kullandı. Kendilerini kutluyoruz. Gemlik esnafının taleplerine ve beklentilerine, bizler de, seçilen kooperatif yönetimi de vakıftır. Bu nedenle, başarılı bir süreç geçireceklerine bizler inanıyoruz. Gemlik’in kalkınması ve büyümesinin anahtarı, esnafın kalkınması ve büyümesiyle açılır. Bizler, üzerimize düşen desteği, odalarımıza, kooperatiflerimize vermeye her daim hazırız’’ şeklinde konuştu.
Ziyaretlerinden dolayı MHP Grubuna teşekkür eden Başkan Sedat Gürle; ‘’Uyumlu bir ekiptik, önemli bir mirası temsil ediyorduk. Esnafımız da teveccüh gösterdi, bizler de tekrar görevimize devam ediyoruz. Bugüne kadar pek çok uygulama ile esnafımıza destek olduk. Aynı zamanda ortaklarımız olduğunu unutmadık, bu sorumluluğu da üzerimizde taşıdık. Bundan sonraki süreçte de, sorumluluğun ve emanetin farkındayız. Gemlik adına güzel bir dönem olacaktır’’ dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir