Kantar'ın ilk şiir kitabı yayınlandı
Kantar'ın ilk şiir kitabı yayınlandı

Kantar’ın ilk şiir kitabı yayınlandı

Kantar’ın ilk şiir kitabı yayınlandı

Gemlikli araştırmacı şair ve yazar , gazetemiz yazarlarından Mehmet Kantar’ın ilk şiir kitabı yayınlandı.

Gündem Ofset Matbaa ve baskı tesislerinde hazırlanan  ve basımı yapılan şiir kitabı okurları tarafından da ilgi gördü.

Kantar, “Bir konuyu başarmak için, bir yolculuk gerekti ve o mühim nokta başlangıçla bir yolculuk oldu ve bir işi amaçlamak için emek gerek, kişi kendisini bir saat gibi çalışması için yapacağı işini hayal ederek kendini her daim hazırlaması, düşünerek, yaşayarak, her yaşanmışlığı,bulunduğu zaman içinde yazarak bir değer ve anlam kazandırmaktır.

Bir şiir kitabı yazmak ise bir aynada öyküleri anlatmak, kelimeler, satırlar anlamlarını oluşturarak kıt’alarla çoğaltmak ve tek yardımcım içinde hayal ettiğimi düşündüren dünyan hayatında yaptıklarının her zaman seni ileriye taşımasında umutla hayallerinin gücünü hayatının her anında hissetmen ve hedefini bir gün bile unutmadan her zaman en iyisini hak ettiğini kendinde tekrarlayarak başarının devamını getirmektir. Şiir kitabıma bir isim vererek, Dalgalansın sevdam açsın gülleri diyerek yazdım.

Bu şiir kitabım 230 sayfa, içerik olarak farklılığı iki bölüm üzerine ilk bölümü milli ve dini bayramlar, kısa özetleri önemi ve şiirler . Önemli günlerin özeti ve şiirler. İkinci bölüm alfabetik sıraya göre şiirlerdir.

Doğduğum köyüme olan tutkum ve köyümün şehidine Şiir’im, İlçeme olan sevgim, İlim Erzurum olan saygımdan dolayı şiirlerimle önemini anlattım umarım, bu şiir kitabım dağıtımına destek vererek ikinci roman türü kitabımı yazmaya başladım sizlerin desteklerinizi beklerim sevgi, saygı, hürmetle selamlarımı sunarım hoşça kalın sağlıkla, Rabbime emanet olun. “Canlarım” dedi

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

1 yorum

  1. Bu şiir kitabımı yazma yolculuğunda gündem gazetesi sahibi Hurşid beyinde emeği olmasından dolayı teşekkürler ve işlerinde başarılarını dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir