Selin Işıl'dan Yeni Kitap
Selin Işıl'dan Yeni Kitap

Selin Işıl’dan Yeni Kitap

Selin Işıl’dan Yeni Kitap

Gazetemiz yazarlarından Selin Işıl yeni kitabı Mektup ile okurlarıyla 4.kez buluştu.

Yazar, Teorisyen ve Selin Işıl Yazarlık Akademisi kurucusu Selin IŞIL 4. Basılı kitabı olan MEKTUP’ u okurlarıyla buluşturdu. 1. Baskısı henüz piyasaya çıkmadan tükenen Mektup, hayatın içinden konuları ele alan bir romandır.

Yazarın diğer kitapları olan Hayata Tutunuyorum ve Hayatın On Altın Kuralı, ülkemiz dahil halen 14 ülkede satılmaktadır. Yazarın bunun dışında Azeri-Türk ortak yapımı olan Mısraların Arasında adlı antolojide 3 eseri bulunmaktadır.

Yazar Selin IŞIL, pandemi döneminin başlamasıyla birlikte “Evde İmza Uygulaması” projesinin yaratıcısı olarak okurlarıyla buluşmaya devam eden yazardır.

Pandemi öncesinde eğitim camiasında verdiği konferans ve seminerler ile adından sıkça söz ettiren yazar Selin IŞIL, pandemi döneminde de eğitim adına gelen talepleri geri çevirmeyerek, uzaktan eğitime katkı amacıyla üç görsel masal kitabına imza atmış ve çocuk okurlarının beğenisine sunmuştur.

Engelli vatandaşlarımıza olan yakınlığı ile de bilinen yazar Selin IŞIL’ ın işaret dili kullanılarak çekilen videosu engelli federasyonları tarafından büyük beğeni almıştır.

Ülkemizde pek çok İLK’ e imza atarak adını duyuran yazar, MEKTUP adlı son kitabının arka kapağını tamamen okurlarına ayırarak, bir nevi onlara olan minnetini sunduğu yazısı ile yine dikkatleri üzerine çekmiştir.

Yazar Selin IŞIL halen yazdığı haftalık köşe yazılarıyla da okurlarıyla buluşmaya devam etmektedir.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir