CHP’de devir teslim yapıldı

CHP’de devir teslim yapıldı

CHP’de devir teslim yapıldı

Pazar Günü olağan kongresini yapan CHP Gemlik İlçe Başkanlığı, devir teslim törenini Gemlik ilçe binalarında gerçekleştirdi. Düzenlenen programda, İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve yeni İlçe Başkanı Cemil Acar’ın yanı sıra, iki dönemki yöneticiler ile parti üyeleri de katıldı.

Toplantıda ilk sözü alan İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; ‘’Görevi çok sevdiğim ağabeyin Dursun Özbey’den devralmıştım. Şimdi de diğer bir sevdiğim ağabeyim Cemil Acar’a teslim ediyorum. Bu dönemde ilk aklıma gelen milli bayramların kutlanmamasıydı. Ayrıca ceberut iktidar karşısında da ezilenlerin yanında olduk. Gemlik’te vizyonu olmayan yerel yönetim ile mücadele ettik. Bazı konuları mahkemeye taşıdık. Bunları bile uygulamadılar. Bana bu dönemde destek verenlere teşekkür ediyorum’’ dedi. Sertaslan sözlerini Şeyh Edebali’nin Osman Bey’e verdiği nasihatlerle bitirdi.

Ardından söz alan CHP İlçe Başkanı Cemil Acar; ‘’Pazar günü güzel bir kongre gerçekleştirildi. Önemli bir katılım vardı. Bugün de önemli sayıda katılım var. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu ekip ile yürüyecek ve belediyeyi alacağız. Herkes yönetime girmeyebilir. Üyelerimizin yapması gereken, CHP’nin kazanması için mücadele etmektir. Hedefe kitlendik. Bizimle yürümenizi istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir