Ağdemir'den 23 Nisan Mesajı
Ağdemir'den 23 Nisan Mesajı

Ağdemir’den 23 Nisan Mesajı

Ağdemir’den 23 Nisan Mesajı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.
Ağdemir mesajında, 23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tam 101 yıl önce çocuklara armağan etti” dedi.
Ağdemir, “Aziz Milletimizin bağımsız yaşama ülküsü ile kendi azim ve kararlılığıyla kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101.invi kuruluş yıldönümünü ve geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, aziz milletimiz, egemenliğin kayıtsız, şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletimizden aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.
Bu bakımdan 23 Nisan 1920 tarihi, milletimizin önemli günlerinden birisi olmanın yanında, milletimizin her zaman en büyük güçlüklere bile kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğinin, her güçlüğü onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir” ifadelerini kullandı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir