Gemlik’te Ayak Tenisi Heyecanı
Gemlik’te Ayak Tenisi Heyecanı

Gemlik’te Ayak Tenisi Heyecanı

Gemlik’te Ayak Tenisi Heyecanı

Yaşam hakkı veya hayat sadece insanların kendilerine mal edebilecekleri birşey değildir. Tüm canlı ve hatta cansız varlıklara bile saygı duymak gerekir. Bir kayayı veya bir su yolunu değiştirdiğinizde binlerce canlının etkileneceğini düşünmemiz gerekiyor. Bu nedenle en ufak çanlıdan insana kadar yaşam hakkının en temel hak olduğunu unutmamalı ve buna göre saygılı ve düşünceli davranmalıyız.
Örneğin; hergün yanlarından geçtiğimiz ve çoğukez farkında bile olmadığımız sokak hayvanları var. Bunlarla ilgili Gemlik’de diğer yıllara göre gözle görülür bir farkındalık oluşmuş durumda. Bu farkındalığı daha ileri noktalara taşımak bütünsel düşünce ile mümkün. Tüm kurum ve kuruluşlar ve özellikle yıllardır sokak hayvanları için herşeylerini ortaya koyan güzel yürekli insanların birlikte hareket etmesi gerekiyor.Unutmayalım bir hayvana eziyet ve kötü muamele bir insanı öldürmenin sadece bir adım gerisidir.
Vahşet ve saldırganlık kime, neye yönelik olursa olsun aynıdır. Hayvanlara eziyet edebilen kişi canlılara karşı sevgiden yoksundur ve her zaman insanlara da zarar verme potansiyeline sahiptir.
Bu nokta da gelecek nesillerin yaşam hakkına saygılı ve özellikle sokak hayvanlarına duyarlı olmaları için Gemlik ilçe Spor Müdürlüğü işbirliği ile ayak tenisi turnuvası düzenledik.
AMAÇ: SOKAK CANLILARININ FARKINA VARILMASI
Bu amaç için dün ilçe stadın da başatılan bu turnuva Ramazan ayından sonrası yapılacak .Şimdiye kadar 32 takım müracat etti. Müracatlar Ramazan sonuna kadara devam edecek.
Başta İlçe Spor Müdürü Sabri Karaman olmak üzere destek olan tüm taraftar derneklerine,hemşehri derneklerine,spor kulüplerine ,kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir