Toplu Konutların Taksitle Satışı Onaylandı

Toplu Konutların Taksitle Satışı Onaylandı

Gemlik Belediye Meclisi Kasım Ayı meclis toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası meclis salonunda yapıldı.

Meclis salonunda yapılan oturumda, gündem maddelerinin yanı sıra, Toplu Konutların taksitle satılmasına imkân sağlayacak ek maddeler ilave edildi. Konu ile alakalı değerlendirme yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Toplu konutların ilk etabının kuraları çekildi. Satışa da başlandı. İkinci etap konutlarda, %25’i peşin, kalanı taksitle vereceğimizden yönetmeliğimizde düzenleme yapmamız gerekiyor. Kalan taksitler de 10 yılı geçmeyecek şekilde, taktir komisyonumuzca düzenlenecek” dedi.

Konu ile alakalı söz alan CHP’li Galip Gür; ”Toplu konutlar ile alakalı süreç meşakkatli geçti. Bizim söylediğimiz usule geldiğiniz için teşekkür ederiz. Keşke baştan dinleseydiniz, değiştirmek zorunda kalmasaydık” dedi.

Solaksubaşı Meclisi Terk Etti

Toplu konular ile alakalı MHP’li meclis üyesi Mahmut Kamil Solaksubaşı söz aldı. Solaksubaşı, ilk etap satışlarını sordu. Konuya açıklık getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”İlk etapta çekilen kuralarda çıkan vatandaşlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Haklarından cayanlar olursa, birinci yedekleri ile görüşüyoruz” dedi. O esnada, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’un müdahale etmesine tepki gösteren Solaksubaşı, meclis salonunu terk etti.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir