Diyetisyen Büşra Tunalı Danışan Kabulüne Başladı
Diyetisyen Büşra Tunalı Danışan Kabulüne Başladı

Diyetisyen Büşra Tunalı Danışan Kabulüne Başladı

Diyetisyen Büşra Tunalı Danışan Kabulüne Başladı

Gemlikli başarılı diyetisyen Büşra Tunalı, danışan kabulüne başladı.

İstikal Cadddesi Lider ekmek fırını üzerinde açtığı ofisinde hizmete başlayan Tunalı, ülkemizin önde gelen hastahanelerinde tamamladığı staj döneminin ardından kendi ofisinde ilçe halkına hizmet vermeye başladı.

Eğitim ve iş hayatı ile alakalı olarak bilgiler veren Tunalı, gazetemize yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi.

“1994  Gemlik doğumluyum. İlk,orta ve lise eğitimimi Gemlik’te tamamladıktan sonra 2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü kazandım. 1. Sınıfın sonunda %100 Başarı Bursu ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde çiftanadal programına başladım.

Beslenme ve Diyetetik stajlarımı; Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstinye Devlet Hastanesi ve ÇAPA Tıp Fakültesi’nde yaptım. Stajlarım boyunca onkoloji, geriatri, nefroloji, endokrin, çocuk hastalıkları, çocuk metabolizma hastalıkları, obezite bölümlerinde hem klinik hem de poliklinikte vaka gözlemleme şansı elde ettim.

Eğitimim boyunca birçok kurs ve seminere katıldım. Bunlarda bazıları Gebelik ve Laktasyon Dönemlerinde Beslenme Kursu, Geriatri Diyetisyenliği Kursu, 7. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, Obezite Genel Bakış ve Metabolik Cerrahi Sempozyumu…

2018 yılında Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Yüksek Onur Derecesi ile mezun oldum. Bitirme tezim’Maternal Beden Kütle İndeksi ve Gebelikte Vücut Ağırlığı Artışının Fetal ve Perinatal Sonuçları’dır.

Mezuniyetimden sonra fit__together şirketi aracılığıyla KoçSistem şirketinde şirket diyetisyeni olarak çalıştım.

3 ay süren Gastronomi stajımı ise İstanbul’da beş yıldızlı bir otelde tamamladım.

Bu sene Gastronomi ve Mutfak Sanatlarından da Yüksek Onur Derecesi ile mezun oldum ve şef ünvanını aldım.

Online devam ettiğim Beslenme Danışmanlığına artık ofisimde yüzyüze şekilde devam ediyorum.

Okumayı, araştırmayı çok seven, belli kalıplara bağlı kalmayan, sağlıklı beslenmenin sürdürülebilir olması için katı ve kısıtlı diyetlerden çok besin çeşitliliğine önem veren, işimi her zaman hakkıyla yapmaya ‘çalışan’, tek bir diplomayla yetinmeyen tüm bunlar için çabalayan ve çabalamaya devam edecek biriyim”dedi

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu

Başkan Bozbey, BURBAK sözünü tuttu   Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde de …

2 Yorumlar

  1. Busra tunali.önce nezaket kuralları öğren sonra mesleğini icra et.müşteri veli nimettir.hiç memnun kalmadım senden.kimseye de onermiyorum.tez zamanda kapatirsin inşallah.

  2. Önce insan olmayı öğren.sonra mesleğini icra et.çok terbiyesiz birisin.en yakın zamanda Allah o burnunu kırar inşallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir