İYİ GENÇLİK UYUŞTURUCUYA KARŞI UYARIYOR
İYİ GENÇLİK UYUŞTURUCUYA KARŞI UYARIYOR

İYİ GENÇLİK UYUŞTURUCUYA KARŞI UYARIYOR

İYİ GENÇLİK UYUŞTURUCUYA KARŞI UYARIYOR

İYİ Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından, uyuşturucuya karşı farkındalığı artırmak; uyuşturucuya karşı toplumu uyarmak amacıyla ilçemizin çeşitli bölgelerine pankartlar asıldı. Astıkları pankartlarla “uyuşturucuya değil hayata bağlı olun, uyuşturucuya hayır!” diyerek halkı ve gençliğimizi uyaran İYİ Gençler adına, Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Aybüke Korkmaz çeşitli açıklamalarda bulundu.

Korkmaz; “uyuşturucu sadece ilçemizin değil, şehrimizin hatta ülkemizin en büyük sorunlarından biridir. Biz yetişen yeni nesli iyiye güzele teşvik etmek için İYİ Gençlik olarak farkındalık oluşturmak amaçlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim için her birey çok değerli ve özeldir. Köken ve farklılıklarımız bizi birbirimize karşı ötekileştirmez, diğerini berikinden öncelikli kılmaz; bunun için biz her türlü kötünün karşısında nasıl duruyorsak, uyuşturucu karşısında da sonuna kadar dimdik ve sağlam duracağız. Genç arkadaşlarımız bilmelidir ki UYUŞTURUCUYA KARŞI her türlü desteği vermeye İYİ GENÇLİK olarak hazırız. Farkındalık oluşturmak adına,  “İYİ lik Seninle Olsun, Uyuşturucuya Değil, Hayata Tutun!” kampanyası bizim projelerimizden sadece biri. Biz bu yolda uyuşturucuya karşı duran herkesle beraber yürümeye hazırız. Ülkemizin, düşünen üreten enerjilerini ve fikirlerini iyiye güzele aktarabilen sağlıklı nesillere ihtiyacı var,” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir