BURSA DERBİSİNİ BUDO GEMLİK KAZANDI
BURSA DERBİSİNİ BUDO GEMLİK KAZANDI

BURSA DERBİSİNİ BUDO GEMLİK KAZANDI

BURSA DERBİSİNİ BUDO GEMLİK KAZANDI

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nin (TBL) 25.haftasında Gemlik’te oynanan Bursa derbisinde, BUDO Gemlik Basketbol, Finalspor’u 83-74 yenerek, ligde kalma yolunda çok önemli bir adım attı.
Gemlik, 25.maçında 8.galibiyete ulaşarak, düşme hattındaki Ankara Anadolu Basket’in 2 galibiyet üstüne çıktı ,
Gemlik’te oynan karşılaşmada, Budo Gemlik, ilk çeyreği 22-16 önde kapattı.
Çekişmeli geçen devreyi de BUDO Gemlik 39-37 üstün bitirdi. İkinci yarıda çekişme devam etti ve ev sahibi ekip, 3.çeyreği de 62-60 galip tamamladı. Nefes kesen son periyotta Watson ve Emre Tanışan’ın skorer oyunuyla Gemlik, 83-74’lük galibiyete ulaştı. Finalspor ise, 25.maçında 15.yenilgisini aldı.
WATSON’DAN 25 SAYI
BUDO Gemlik Basketbol’da, Maurice Watson Jr, 25 sayı, 9 asist, 4 ribaund, 1 top çalma ve 1 blokla maçın en skorer ismi oldu. Emre Tanışan, 19 sayı, 7 ribaund ve 3 asistle sahanın en skorer 2.ismi unvanını elde etti. Myles Carter da, 14 sayı, 4 ribaund, 1 asist, 2 top çalma ve 1 blokla oynadı.
BULUT’ Sezon başı hedeflediğimiz yerde sezonu tamamlamak adına güzel bir galibiyet elde ettik.Öncelikle Menajerim Yahya Gümüş önderliğinde tüm takımı tebrik ederim . Son 5 haftaya giriyoruz önemli müsabakalar bizi bekliyor öncelikli olarak önümüzdeki hafta İstanbul’da Nadir Gold İstanbul spor müsabakasına odaklanacağız. İlçemizi daha iyi şartlarda temsil etmek isteriz fakat imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelenin en iyisi bu’ İfadelerini kullandı.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir