Eğitimciler Sabahattin Ali’yi konuştu
Eğitimciler Sabahattin Ali’yi konuştu

Eğitimciler Sabahattin Ali’yi konuştu

Eğitimciler Sabahattin Ali’yi konuştu

Gemlik Eğitimciler Derneği’nde Sabahattin Ali anlatıldı.

Geçtiğimiz aylarda kurulan Gemlik Eğitimciler Derneği, sağlık tedbirleri kapsamında etkinliklerine başladı. Kısıtlamalar nedeniyle açılışından beri hizmet veremeyen lokalde toplanan eğitimciler, ilk etkinliklerinde Sabahattin Ali’yi konuştu.

Geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen etkinliğe yaklaşık elli eğitimci katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Türkçe Öğretmeni Erhan İzgi, Eğitimciler Derneği’nin bir emekliler lokali gibi görünmesi istemediklerini belirterek, Gemlik’teki tüm öğretmenler için bir buluşma noktası haline getirmek amaçladıklarını söyledi. Kütüphane kurma çalışmalarının devam ettiğini belirten İzgi “Şimdiye kadar arkadaşlarımızın desteği ile üç yüzden fazla kitap topladık. Bu kitaplığın hem üyelerimizin hem de gençlerin faydalanacağı bir duruma gelmesini hedefliyoruz. Derneğimizde özel günlerde programlar gerçekleştirecek, resim, güzel konuşma ve yazma, fotoğraf gibi alanlarda kurslar düzenleyeceğiz. Tüm çalışmalarımızı imece usulü, hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Sabahattin Ali’nin hayatı ve eserleri hakkında bilgi veren İzgi, yazarın en bilinen romanı Kürk Mantolu Madonna hakkında bilinmeyen anekdotlar da anlattı. Program sonunda Nisan ayı içinde yapılacak etkinlikler de belirtildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir