Kılıçdaroğlu Gemlik’e Geliyor
  Kılıçdaroğlu Gemlik’e Geliyor

  Kılıçdaroğlu Gemlik’e Geliyor

  Kılıçdaroğlu Gemlik’e Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın akşam saatlerinde Gemlik’e gelecek. Kılıçdaroğlu Gemlik Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin açılışını yapacak.

Kılıçdaroğlu’nu Gemlik’te ağırlamanın kendilerine onur vereceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Pandemi döneminde birçok çalışma gerçekleştirmemize rağmen açılışlarını yapamamıştık. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla huzurevi, kreş, Halk Market, Engelsiz Taksi, Engelsiz Montaj Atölyesi, hasta nakil aracımızın açılışını gerçekleştireceğiz ve kapalı otoparkın üstüne yaptığımız çelik konstrüksiyon spor salonumuzun son kaynağını o gün atacağız. Gemlik’te pandemiye rağmen birçok hizmeti hemşerilerimizin hizmetine sunduk” dedi.

Acar, “Genel Başkanımız Gemlik’e ayrı önem veriyor”

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bursa’ya ve Gemlik’e ayrı önem verdiğini ifade ederken, “Genel Başkanımız çok kez Gemlik’e geldi ve çeşitli ziyaretlerde bulundu. Genel Başkanımızın Gemlik’e verdiği önemi hepimiz biliyor ve yakından takip ediyoruz. Genel Başkanımızla beraber Gemlik’e yaptığımız hizmetlerin açılışını gerçekleştirmek bizlere mutluluk ve onur verecek” diye konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir