Yıldız; İnsanlığın Kara Lekesi HALEPÇE
Yıldız; İnsanlığın Kara Lekesi HALEPÇE

Yıldız; İnsanlığın Kara Lekesi HALEPÇE

Yıldız; İnsanlığın Kara Lekesi HALEPÇE

“Batı’nın taşeronları tarafından gerçekleştirilen ve tarihe kapkara bir leke olarak geçen Halepçe Katliamının üzerinden 33 yıl geçmesine rağmen acısını taptaze koruyor” diyerek sözlerine başlayan Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız Halepçe Katliamı ile ilgili olarak şu sözleri söyledi.
KATLİAMI YAPAN BATI’DIR.
Görünüşe baktığınızda bu katliamı yapan her ne kadar Saddam Hüseyin olsa da, İslam dünyasında yaşanan bu tür katliamların, acıların, kan ve göz yaşlarının arkasında Batı dünyası vardır. Binlerce mazlum Müslüman Kürt kardeşlerimizin yaş ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın hayatını kaybetmesine sebep olan Saddam Hüseyin kadar bu katliamın yaşanması için gerekli ortamı hazırlayan Batılı devletlerde söz konusu katliamın ortağıdır.
PAPA’NIN ZİYARETİNİ İYİ OKUMALIYIZ.
Geçtiğimiz hafta Irak’a ziyaret gerçekleştiren ve ardından Irak ziyareti ile alakalı olarak yaptıkları ‘pul’ rezaletini iyi okumalıyız. Amaçları Büyük İsrail olan ve bu doğrultuda bugün Ortadoğu’yu kana bulayan bu güçler ne Türk’leri, ne Kürt’leri ne de Arap’ları düşünürler. Tek bir amaçları vardır o da; kendi çıkarlarına uygun köle düzeni oluşturmak. Özellikle Kürt kardeşlerimiz iyi bilmelidir ki 33 yıl önce Halepçe’de yaşanan katliam, bu günlerin ortamını oluşturmak için yaptırılmıştır. Batılı güçler ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyerek küstahça oyun kurmaya devam etmekte, mezhep savaşları çıkartarak asırlara dayanan kardeşliğimizi bozmak istemektedir. Söz konusu bu güçler elbette emellerinden vazgeçmeyecektir; lakin bizleri biz yapan, bizleri bir birimize bağlayan ve asırlara dayanan din kardeşliğimiz yapmış oldukları planları boşa çıkartacak hayallerinin ise kabusa dönüşmesine vesile olacaktır.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir