TÜRKLERDE YILBAŞI TARİH İÇİNDE KÜLTÜREL GELENEĞİ ve ŞİİRİM
TÜRKLERDE YILBAŞI TARİH İÇİNDE KÜLTÜREL GELENEĞİ ve ŞİİRİM

BU PLAN TEHLİKESİNİ BİRLİKTE DURDURUN VE ŞİİR’İM

BU PLAN TEHLİKESİNİ BİRLİKTE DURDURUN VE ŞİİR’İM

Bugünlerde Türkiye’m öyle bir zamandan geçiyor ’ki sanki sırat köprüsü, içten farklı aykırı sesler, terör örgütü siyasi kanadının faaliyetleri ve yunan sınır bölgemizde ABD ve AB askeri yığınaklar, tatbikatlar, senaryolar, birde Papanın, Irak ziyareti, bu ziyaretlerde Kuran ve Hz. Peygamberimizin yolunda aykırı tavırlarda olan ve İslam adı altında görünen sözde zatlarla, Papanın görüşmeleri Irak’ın kuzey bölgesinde, Barzani ve Talabani, PKK terör grupları olması ve siyaseten bölge, Barzani hakimiyetinde olması ve Papa için özel haritalı pul basarak, Türkiye topraklarının bir kısmı haritanın içinde olması tesadüf olmaz; Her yapılanlar planlı bir projeler dahilinde olup; “BOP ün” ikinci hatta son ayağını devreye sokarak faaliyetteler ve Haçlı kuşatma hareketi de denile bilir.

Şimdi sormak gerek başta bu güzel ülkemi 20 Yıldır; yöneten iktidara; bu tehlikelerin farkındasınız görüyorsunuz, Neden iç kargaşalar üreterek algılarla ülke içindeki güç birliğimizi zayıf tutarsınız! Tüm muhalefet partileri ve başta ana muhalefet partisi bu gelişmeleri görerek; Neden yapıcı bir muhalefet olamıyorsunuz, tehlikeler kapımızda, içimizde gelişiyor ve siz açıktan PKK ve benzeri terör örgütlerinin siyasi uzantılarına karşı cılız sesle kalırsınız ve bu ülke üzerinde her tehlikeyi bildiğiniz halde sessiz kalmanız “oy” ve koltuk kaybetme kaygılarınız mı! Sebeptir.

Ülkemde tüm yetkililer TV ekranlarında konuşmaları bırakın Türkiye işgal çemberinde ona bakın, öylesine rahat ,vurdumduymazlık içinde olmanızı ileride tarih bu suskunluğunuzun altında yatan sebebi mutlaka yazacaktır, bugün ben bir yurttaşım farkındayım haykırıyorum, sizler susmakla bu ülkeyi zora sokuyorsunuz farkındasınız! En büyük tehlikeye dikkat! Türk Milletinin, bu coğrafyada bulunduğu süre içinde karşılaştığı büyük tehditler hep yaşadı, fakat bugünün tehditi en tehlikelisi, Suriyelilerin ülkemize göç ettirilmesi diğer göçlerdir. Çok sinsi ve kirli bir oyunlar! Mülteci- Muhacir- Ensar dümeniyle, birçoğu inanç bazından bakıldığında Müslüman asıllı olamayan, Suriyeliler kalıcı olarak Türkiye’ye yerleştirilmişlerdir.

Bunun adı bir projeli işgal hareketidir. Gelecekte bu ülkede ikiz Yasaları ileri sürerek, ”Ekonomik, Sosyal, Siyasi ve Kültürel” haklar için Birleşmiş Milletlere müracaat ederlerse neler olacaktır. Kısacası, devlet içinde devlet olup kendi kaderlerini kendileri tayin etmeleri olmaz mı! İsrail’in güvenliği için, Irak, Suriye’yi parçalayacak olan Arap Baharı Projesi’nin ilk toplantısı, İstanbul’da yapılmadı mı? Suriyeli insanların topraklarını ne maksatla bombalar yağdırıldı ve Türkiye’ye bu göçü yaptırdılar! Maksat gayet acık, Suriyelileri, Türkiye’ye göçe etmeleri için usulen bombaladılar mı!

Niçin göçe zorlandılar? Suriyelilerden boşalan topraklarda bir PKK devleti kurmak için olmasın. Suriyelilerin Türkiye’de kalmasını kabul edip, fiilen, siyaseten ve malen destekleyenler her kim olurlarsa olsunlar, Amerika ve İsrail’in, Suriye’nin kuzey bölgesinde PKK devletinin kurulması politikasına destek veren olmuş olur! Suriyeli mülteciler konusunu muhalefet partiler her gün birkaç kere iktidar partisine konuşacaksınız. Konuşmadığınız sürece bu milletin % 95 nin sesi olamazsınız.

Suriyeli Sığınmacıların dönmesini kimler, neden istemiyor? Suriyeli Sığınmacılara bu zamana kadar Türkiye kaç milyar Dolar harcadı? Suriyeli Sığınmacılar geldiklerinden beri hangi kirli işlere karıştılar ve hangi tehditleri oluşturmaktadırlar? Çok yüksek doğurganlık hızına bakın (5.6) çocuğa sahip olan Suriyelilere niçin 3 çocuktan sonra parasal yardım yapılıyor? Daha çok çoğalsınlar diye bu bir teşvik olmuyor mu?

Ülke bir han olursa, Suriye, Afganistan, İran ve Irak’tan benzeri ülkelerden vatanımıza yapılan ardı arkası kesilmeyen kitlesel göçler, tehlikeli olup, Türk milletini yakın bir gelecekte, terör- Gasp- İç kargaşa- İsyan- Toprak talebi- Siyasal, ekonomik ve kültürel haklar isteme gibi çok büyük tehlikelerle karşı karşıya getirmez mi ! Bu göçlerle sanki birileri içimize, ileride Türk milletine karşı kullanacağı TRUVA ATLARI gibi saklamaz mi!

Bu ülkeyi yöneten iktidar mensupları muhalefet partileri resmi üst düzey kurum yetkilileri bu gelişen tehlikeleri bildikleri halde neden ülkenin içinde güç birliğimizi zayıflatarak gelişen tehlikeleri umursamazlar anlamakta zorlanıyorum, Mülteci adı altında gelen Suriyelilerin ülkemizdeki faaliyetleri kontrolü ne kadar takıp ediliyor? Gelecek içinde, Türkiye’nin millî, kültürel, ekonomik, siyasal, politik, sosyolojik, güvenlik ve jeopolitik yapısını değiştirecek kadar büyük bir tehdit oluşturduklarını yöneticilerimiz ve siyasiler bilmiyorlar mı ! Bu nedenle, milyonlarca mültecinin yurdumuza akın etmesi, Türk Devletini tehlikeye sokmaz mı ! Türk milletine yapılacak bir operasyon olmaz mı! Adamlar vergi vermedikleri gibi; İstedikleri üniversitelerde okumakta, Devletten her türlü desteği almakta, Canları çektiğinde ise bizim insanımızı ülkenin Sokaklarında gasplar ve benzeri kirli işler yaparak, Neden görülmez?

Orta Doğu ve birçok Asya ülkesinden gelen yabancı sayısı 7 Milyona yaklaşmıştır (9 Milyon diyen de var) Gelen bu 7 milyon yabancı, Türkiye nüfusunun %8.5’i kadardır ki! Bu çok korkunç rakamdır.7 milyon, 16 Avrupa ülkesinin nüfusundan daha fazladır. Türkiye, kavimler göçüne maruz bırakılmıştır ve Türk milleti Anadolu’da azınlığa düşme durumuyla yüz yüzedir. Niçin susuyorsun iktidar ana muhalefet ve muhalefet parti başkan ve yöneticileri, Neden her gün bu konuyu iktidara konuşmuyorsunuz. Yoksa hepiniz de bu konuda susmakla mı görevlisiniz? Bu yanlış gidişatın tüm sorunlar sizlerin üzerinde gelin yanlışlığa dur deyin, ülke geleceği için birlikte tehlikeyi şimdiden önleyin… Saygı ve Sevgilerimle sağlıklı olalım, sağlıklı düşünelim…

YİNE BU GÜNDE
Sevdası olan çıksın meydana
Dertlerini döksün bu günde.
Sesini yükseltsin arşı alaya
Haklıysa söyle çıksın bu günde.
*
Sözler söylenir aslı olmayan
Meydan boştur çıkarır avazı
İçinde vardır nefretin yarası
Zehir’i döker döker bu günde.
*
Ekranlara bakın lafları çoktur
Doğrular anlatılmaz güven yoktur
Kariyeri yüksek attığı oktur
Anlatır nefreti yine bu günde.
*
Mehmet der yıllarca seyrettim
Karalar bağladım şansıma küstüm
Yediğim içtiğim zehirdi kustum
Rüzgârlı yağmuru gelsin bu günde.
Y.T:01.06.2020

(Son Güncelleme: 14 Mart 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir