İYİ GENÇLİK'DEN YEŞİLAY HAFTASI AÇIKLAMASI
İYİ GENÇLİK'DEN YEŞİLAY HAFTASI AÇIKLAMASI

İYİ GENÇLİK’DEN YEŞİLAY HAFTASI AÇIKLAMASI

İYİ GENÇLİK’DEN YEŞİLAY HAFTASI AÇIKLAMASI

İYİ Parti Gemlik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Yeşilay Haftası sebebiyle bir basın açıklaması yayınladı. Sigara, alkol ve uyuşturucu maddelerin gençliğe ve topluma verdiği zararlara dikkat çeken İyi Parti Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Aybüke Korkmaz  imzalı açıklama şu şekilde oldu:

Birinci Dünya  Savaşı sonunda düşman kuvvetleri, milli mücadele ruhuna zarar vermek amacıyla, ülkemize alkol ve uyuşturucu gibi zararlı maddeleri getirmişlerdi. Ortaya çıkan tehlikeden bilhassa gençleri korumak üzere, 5 mart 1920 de Hilal-i Ahdar kurumu hayata geçirilmiştir. Bugünkü adı Yeşilay olan kurum, 1934 yılında yararlı cemiyetler arasında yerini almıştır. Sağlığın eşsiz bir hazine olduğunu anladığımız şu günlerde, uygulanan politika ve kanunlar toplumumuzu zararlı maddelerden maalesef yeterince koruyamamıştır. Yapılan araştırmalara göre, yılda 100.000 kişi sigaradan, 347 kişi uyuşturucudan ne yazık ki hayatını kaybetmektedir. Halen 55 milyon yetişkinin 11 milyonu alkol kullanmaktadır.

Biz, Gemlikli İYİ Gençler olarak toplumu çökerten ve yarınlarımızı karartan bu zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek kararlılığındayız. Zararlı madde kullanımlarını engelleyebilmek için bu yöndeki çabalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız ülkemizin yarınlarını sağlıklı nesillere teslim etmektir.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir