TDP İlçe Binasında Faaliyete Geçti
TDP İlçe Binasında Faaliyete Geçti

TDP İlçe Binasında Faaliyete Geçti

TDP İlçe Binasında Faaliyete Geçti

Türkiye Değişim Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı İstiklâl Caddesinde Karataş Kuyumculuk üst katında faaliyete başladı.

Gemlik’te Özcan Yerlikaya başkanlığındaki kurulan TDP ilçe başkanlığı Bursa Valiliğinden de yetki belgelerini teslim alarak çalışmalara başladılar.

Gazetemize açıklamada bulunan Türkiye Değişim Partisi Gemlik ilçe başkanı Özcan Yerlikaya, “Gemlik’te güçlü ve saygın bir yönetim oluşturduklarını” ifade ederek, “parti ilçe binasını da hizmete açtıklarını” söyledi.

Yerlikaya “yeni yönetim kurulumuzu önümüzdeki günlerde İl başkanı Cihan Ural’ında katılacağı toplantı ile kamuoyuna açıklayacaklarını ifade etti.

Yerlikaya,” Türkiye Değişim Partisi barış ve sevgi dilini kullanan amacımızın ayrıştırmak değil, bütünleştirmek anlayışı ile halkımızın fikirleri ve düşünceleri doğrultusunda siyaset yapacaktır. Cumhuriyetin temel değerlerini koruyan, geliştiren, Atatürk ilkelerine bağlı, laikliği koruyan, inançlara saygılı, hukukun üstünlüğünü, adalet anlayışını savunan, Konuşma yap, sorun çıkarma söz” diyen bir partiyiz dedi.

 

 

(Son Güncelleme: 15 Şubat 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir