TRAKTÖR HIRSIZINA SUÇÜSTÜ
TRAKTÖR HIRSIZINA SUÇÜSTÜ

TRAKTÖR HIRSIZINA SUÇÜSTÜ

TRAKTÖR HIRSIZINA SUÇÜSTÜ

Gemlik’in Cihatlı Mahallesinde meydana gelen üç ayrı traktör hırsızlığı ile alakalı yapılan takipte Hasan B. (65) İsimli zanlı suçüstü yakalandı.
KAMERALAR ADIM ADIM İZLENDİ
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kamera incelemelerinde, traktörlerin geçtiği noktalar takibe alındı. Çalındığı saatten itibaren Gemlik’in merkezi ve pek çok noktada yapılan incelemede, Traktörlerin ana yol kullanılmadan Bursa’ya gittiği tespit edildi. Traktörün hareket halinde olduğunu tespit eden ekipler, Bursa’nın Demirtaş İlçesinde traktörü ve zanlıyı yakaladılar. Traktörün tesliminin yapılmasının ardından, zanlı Hasan B. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada yapılan sorgusunun ardından da Gemlik Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı.
SATMAK İÇİN ÇALMADIM
Zanlı ifadesinde traktörleri satmak için değil, kaçak definecilik yapmak için çaldığını iddia etti. Ayrıca, zanlının geçmiş yıllarda kaçak define avcılığı ve hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir