Gemlik Orhangazi Yolunda 6 araç birbirine girdi...
Gemlik Orhangazi Yolunda 6 araç birbirine girdi...

Gemlik Orhangazi Yolunda 6 araç birbirine girdi…

Gemlik Orhangazi Yolunda 6 araç birbirine girdi…

Orhangazi-Gemlik Karayolu Karsak boğazı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir servis otobüsü, bir kamyon, 1 TIR, 2 otomobil ve 1 kamyonetin karıştığı trafik kazasında tam anlamı ile faciadan dönüldü. Kazada servisteki bir kişi hafif yaralanırken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Kaza sabah saatlerinde Orhangazi-Gemlik Karayolu, Karsak boğazı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi’den Gemlik İstikametine gitmekte olan ve Orhangazi’deki bir fabrikadan aldığı işçileri Gemlik’e götürmek üzere yola çıkan bir servis otobüsüne bir kamyon yandan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan kamyon bu esnada aynı yönde gitmekte olan bir kamyonete çarptı.
6 araç birbirine girdi
1 otobüs, bir kamyon, 1 TIR, bir kamyonet ve 2 otomobilin büyük çapta maddi hasar gördüğü kazada 6 araç birbirine girdi. Savrulup bariyerlere çarpan kamyonet hurdaya dönerken, kazada 3 otomobil de büyük hasar gördü. Kaza nedeniyle olay yerine ambulans sevkedildi. Kazada servis otobüsünde bir kişi hafif yaralandı. Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle Orhangazi-Gemlik karayolu bir süre tek şeritten sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir