“ KANSERE İNAT, KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR”
“ KANSERE İNAT, KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR”

“ KANSERE İNAT, KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR”

KANSER HASTASI ÇOCUKLARIMIZA OYUNCAK VE TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ
“ KANSERE İNAT, KÜÇÜK YARDIMLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR”

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Gemlik Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Uludağ Üniversitesi Onkoloji ve Hemotoloji servislerinde tedavi görmekte olan kanser hastası çocuklarımızın tedavi süreçlerine destek vermek adına yeni bir projede bir araya geliyor.
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb SERDAROĞLU, Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü DEVİREN, Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi Müdür Muharrem Nazlı ve proje ekibi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN’ın makamında bir araya gelerek projenin detaylarını görüşüp, paylaşımda bulundular. Kanser hastası çocuklarımızın ve ailelerinin bu zorlu süreçte motivasyonlarına bir nebze olsun katkıda bulunmak ve çeşitli kesimlere farkındalık kazandırmak amacıyla yola çıkılan proje Uludağ Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji servislerinde tedavi görmekte olan kanser hastası çocuklarımıza oyuncak, temizlik malzemesi desteğini sağlayacak.
“GÜNEŞ OLALIM ISINSIN ÇOCUKLAR PROJESİ”nin ardından, yeniden bir araya gelen proje ortakları eğitimden, sağlığa, sanatsal ve kültürel faaliyetlere değin uzanan toplumsal her alanda desteğe ihtiyacı olan tüm çocuklarımızın dezavantajlarından arınmış olarak, mutlu sağlıklı adımlarla geleceğe yürümeleri için yanlarında olmaya özen gösterdiklerini ifade ettiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet DURAN; ” Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız İmam Hatip Lisesi, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Gemlik Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği tarafından hayata geçirilecek bu küçük ama anlamlı proje ile çocuklarımızın hayatlarına dokunup, onların iyileşme süreçlerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek, hem dayanışmaya aracı olan biz proje ortaklarına, hem de çocuklarımızı ve bizleri bu yolda yalnız bırakmayan Gemlikli hayırsever vatandaşlarımıza iyi hissettiriyor. Bir önceki projede vermiş oldukları destekleri için tüm hayırseverlerimize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu proje ile de gerek oyuncak, gerekse temizlik malzemesi olarak yapacakları yardımlarla çocuklarımızın yanında olacaklarına inancımız büyük. Özellikle çocuklarımızın yaşam standartlarının iyileştirilmesini ve bu sayede mutluluğunu hedef alan, yardımlaşma, dayanışma ve gönüllülük faaliyetlerine destek vermeye devam edeceğiz ”dedi.
Proje kapsamında yapılacak yardımlarla ilgili bilgilendirme proje ortaklarının sosyal medya hesaplarından duyurulacak olup, bu projeye destek vermek isteyen hayırseverlerimiz projenin koordinatörü Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin resmi internet sayfası http://gemlikozdilekaihl.meb.k12.tr/ adresinden veya 0553 915 86 83 No’lu numaradan detaylı bilgilere ulaşabilirler.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir