Acar'dan Yeni Yıl Açıklaması, 2020'yi Geride Bırakırken…
Acar'dan Yeni Yıl Açıklaması, 2020'yi Geride Bırakırken…

Acar’dan Yeni Yıl Açıklaması, 2020’yi Geride Bırakırken…

Acar’dan Yeni Yıl Açıklaması, 2020’yi Geride Bırakırken…

CHP Gemlik ilçe başkanı Cemil Acar, yeni yıl ile alakalı yazılı açıklamada bulundu.

Acar açıklamasında, “Hem ülkemiz hem Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle 2020 yi  buruk ve yarım bir şekilde tamamlıyoruz.  Virüsün ülkemizde görüldüğü Mart ayından itibaren geçen 9 aylık süreçte yüzlerce Gemlikli vatandaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız..

Özellikle Virüsün ikinci dalgasını yaşadığımız Ekim ayı sonrasında çemberin daha da daraldığını fark ettik , en yakınlarımızı ceberruh virüsle yitirmeye başladık. Başta Yönetim Kurulu üyemiz Nurettin BİRGÜL ve Belediye Başkan Yardımcımız Bayram DEMİR olmak üzere hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

2020 yılında kısıtlı imkan olmasına rağmen yüzlerce aileye binlerce kişiye dokunmanın gurunun yaşıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen ramazan ayında 375 aileye erzak yardımı ve her iki dini bayramda 125 aileye giyim yardımı yaptık. Bütün Milli bayramlarımızda sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen eksikte olsak Atamızın huzuruna çıkarak ülkemizi sonuna kadar savunacağımızı haykırdık..

31 Mart Yerel seçimlerden önce parti olarak verdiğimiz sözlere inanan , güvenen hiçbir vatandaşımızı pişman etmedik.  Engelli taksiden , Yaşlı Bakımevine ; Çocuk kreşinden Halk markete kadar ; Dere Islah çalışmalarından , Dolu felaketinden etkilenen çiftçimize yardımı ile her türlü zorda olanın yanında olmaya çalıştık.

2021 yılında söz verdiğimiz hizmetlere devam edeceğimizin sözünü veriyor , Sizlere yeni yılın sağlık , mutluluk , huzur , hak , hukuk , adalet getirmesini temenni ediyorum” dedi

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir