TÜRKLERDE YILBAŞI TARİH İÇİNDE KÜLTÜREL GELENEĞİ ve ŞİİRİM
TÜRKLERDE YILBAŞI TARİH İÇİNDE KÜLTÜREL GELENEĞİ ve ŞİİRİM

“15 TEMMUZ’UN ÖZETİ VE ŞİİR’İM”

“15 TEMMUZ’UN ÖZETİ VE ŞİİR’İM”

Türk milleti üzerine planlanmış cumhuriyet tarihinde büyük bir ihanet ve hain projenin adı. Türk milleti inanç kutsalına önem verdiği, İslam’a hizmet görünümünde Fetö denilen terörist ve ortakları çok iyi gizlenerek ve yetiştirilerek, Diyanet’in içine yerleştirilmiş ağlayan sızlayan taraf toplayan kurnaz bir maşa büyük planın; Siyonist hareketidir. Fetö’nün dedeleri, Irandan, Bitlis’e Bitlis’ten Erzurum’un, Pasinler ilçesi, Korucuk köyüne de yerleşerek din âlimi görünümlü Baba Ramız den olma, Anne Rabin den doğma 1938 dünyaya gelerek babası bir Ermeni soylu, Annesi Yahudi asıllı olması gelişen, bu durum bakılırsa aslına bağlı hizmet etmesi tesadüf olamaz. Bu anlamda plan senaryo başlıyor hafız olur, diyanete sızıyor, vaiz veriyor, mevkiler alıyor, işveren olur holdingler kuruluyor, eğitimci oluyor ,yüksek teknolojili okullar kuruluyor, İslam dini üzerinden fetvalar veriliyor, dar gelirli insanların gönüllü ve ileri derecede zekalı çocukları ellerinden alınıyor; kendine bağlı tapan kadrolar oluşturuluyor.
*
Devletin tüm kurumlarının yönetimine üst düzeyde kadrolar yerleştiriliyor ve siyaset içinde aktif rol alıyor! Yönetiyor ve aktif dış destekle Türkiye’ye plan içinde yön veriyor ve 2002 den sonra gücüne güç katıyor. Bu öyle bir hal alıyor ki! Devletin vatansever görevli evlatları dahi sırasıyla kumpas iftiralarıyla söküp atılıyor. Bir nevi; dış güçler ve iç hizmetçilerin istediği haline getiriliyor ve bu gidişat geç anlaşılsa da tehlike varlıkları yok olma gidişatı olunca sözde çökertme taktiği yapılmaya başlanıyor. Bu fetö terörü bunun farkına vararak, iç ve dış ağababalarının talimatlarıyla 15 Temmuz terör hareket uygulanması kararı alınarak katliam ve kalleş uygulamaları başlatıyor.
*
Diyanet’e bu konuda çok görev düşüyor. Çünkü… 15 Temmuz darbe girişimi. Fetö örgütlenmesinin, dini söylemlerin birçoğu rüyalar üzerinden kurgulama hareketi olmasıyla belli kesimlerden taraf oluşturmuş oluyor. Türk milletinin kalbine ise içimizdeki, ‘din alimi, şeyh, gavs, mürşit, ilahiyatçı profesör, başkan’ gibi sıfatlarla hitap edilen kişiler aracılığıyla girerek 1950’li yılların başından bugüne barış, kardeşlik, hoşgörü, aynı yaratıcıya iman gibi başlıklarla Yahudi ve Hıristiyanlara ‘rahmet’ himmet, nazarı ile bakan ve bu bakışı, Müslümanlara itikat olarak aşılamak isteyen bahsettiğim kimlikli kişiler, her iktidar döneminde el üstünde tutulmuştur. Bunların ilk örneği Said Nursi’dir. Menderes, devletin bütün imkanlarını adeta emrine seferber etmiştir. Onun talebesi ve misyonunu temsilcisi Fetö olması ve ne istediler de vermedik, iradesi hepimizin malumudur.
*
Bu konuların geçmişte gözden kaçar ama o isimler kadar siyasetçiler tarafından el üstünde tutulan daha nice isimler, tarikatlar, cemaatler, vakıflar vardı. Örneğin bu ülkede birileri çıkıp diyenler oldu ‘Kuran’daki (Yahudi ve Hıristiyanlar hakkındaki) kıssalar Allah’ın sözü olamaz, Muhammed yazdı’ dedi. Siyonistlerin, Türk Milleti üzerine kurguladıkları planları madde madde bilindiği halde önemle, Başta Diyanet işlerinde Başkanı ve ilgili yetkililer. Neden ilgisizdiler veya siyaset tarafından yetkisiz, ilgisiz mi bırakıldılar. Fakat unuttukları bir şey var! O’da Türkün geçmiş tarihinden ders almamışlar ki! Türk milleti 15 Temmuz gecesi ülkesinin sokaklarında büyük mücadelesini vererek devletinin tüm kurumlarını toplayıp tekrar yönetim makamlarına oturtuyor, 250 şehit ve ekonomik zararlarla, binlerce gazi vererek tüm dünya emperyalistlerine onları maşası terör örgütlerine haykırdı dedi ki? Çanakkale geçilmez dedik geçemediniz. Şimdi yine haykırıyoruz Türkün vatanı bölünmez, bayrağı inmez, indirmeye kalkan eller kırılır, kirli oyun planlarınız batsın diyerek, Rabbim bu asil millete bir daha; bu çirkef vahşeti yaşatmasın ve tüm şehirlimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sıhhat, Türk milletine huzur, birlik içinde yükselmesini muzaffer eylesin.

15 TEMMUZ İHANETİ
Hoca efendi deyip pazarlayanlar,
Ağlayınca ilaç gibi yutturanlar,
Fikirleri doğrudur elde tutanlar,
Türk yurdu yıkmak kolay mı sandınız.
*
Ecnebi Fetö’yü âlim tutturanlar,
Hasta fırıldağa göz yumanlar,
İslam’a fitne fesat sokanlar,
Bu milleti kolay lokmamı sandınız.
*
Oyunlar kurdun fitne yuvasından,
Talimat aldın içten dışardan,
Tarihi oldu on beş temmuz’ dan,
Bu vatanı satmak kolay mı sandınız.
*
Üzerine yüründü bu hainlerin,
Kaçacak delik bulamadı farelerin,
Yine destanı yazıldı ecdadımın,
Bu yurda ihanet kolay’ mı sandınız.
*
Hastalığı yaymış sinsi mikroplar,
Teneke lehimiyle nakil edenler,
Türk ayrıldı gayrı sananlar,
Türkün vatanını satmak kolay’ mı sandınız.
*
Yıllarca ipleri emrinde tutan,
İhanet ortaklı içimizde geçinen,
Yalan fetvalarla aldandık diyen,
Türk bayrağını indirmek kolay’ mı sandınız.
*
Ağladın yalanınla belanı buldun,
Yıllarca aklınla uşaklık ettin,
Ağaç oldum diyerek orman’ mı sandın,
Bu milleti çökertmek kolay mı sandınız.
*
Mehmet der soysuz ortaya çıktın,
İnsanlıktan çıkmış kinini kustun,
Ömrünce şeytanla arkadaş oldun,
15 Temmuz ihaneti unutmak mı sandınız.
Y.T: 14.07.2018
Şair- Yazar Karlı Dadaşı .
Mehmet KANTAR.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir