Minik Yürekler Üşümesin Kampanyası Devam Ediyor
Minik Yürekler Üşümesin Kampanyası Devam Ediyor

Minik Yürekler Üşümesin Kampanyası Devam Ediyor

Minik Yürekler Üşümesin Kampanyası Devam Ediyor

ÜLKÜ OCAKLARINDAN Minik Yüreklerin Üşümemesi  İçin Başlatılan Sosyal Sorumluluk Kampanyası OCAK SICAK TUTAR Hız kesmeden devam etmekte.

Gemlik  Ülkü Ocakları Asena Birim Teşkilatı Ve Sosyal Faaliyet Birimi  tarafından kış aylarının gelmesi nedeniyle ‘Minik Minik Yürekler Üşümesin#Ocak Sıcak Tutar’ isimli sosyal sorumluluk kampanyası Rekora koşmakta.

İlçemiz  genelinde birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Gemlik Ülkü Ocakları ”Ocak Sıcak Tutar#Minik Yürekler Üşümesin” isimli kampanyayı hayata geçirerek şu anda 286 adet mont 84 adet ayakkabı 40 adet kazak 20 adet kışlık İçlik’i  ihtiyaç sahiplerine dağıttılar , hedef ise 500 “dendi.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Gemlik  Ülkü Ocakları Asena Birim Başkanlığı ve Sosyal faaliyet birim Başkanlığı “Bilindiği gibi dünya koronavirüs nedeniyle zor zamanlardan geçiyor. Maalesef içerisinde bulunduğumuz durumun ekonomiye olan etkileri de çok ağır. Kış aylarının başlaması ile birlikte soğuklar bastırıyor ve mağduriyetler de artıyor. Gemlik Ülkü Ocakları olarak bizler de mağduriyetleri azaltarak Minik Yürekleri  ısıtmak adına bir kampanya başlattık. Başlatmış olduğumuz kampanya ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlatlarını soğuklardan koruyarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde insanlar arasında bir gönül seferberliği oluşturmayı amaçladık. Hayırseverlerimizin de destekleri ile 500  kardeşimizin kışlık ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tüm hayırseverlerimize Tekrardan  kampanyamıza destek oldukları için teşekkür ediyoruz.Ülkü Ocakları Oldukça yetiştiğimiz her mazlumun yüzünü güldürmeye de devam  edeceğiz” dendi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir