BAYRAM DEMİR, BELEDİYE MECLİSİNDE ANILDI
BAYRAM DEMİR, BELEDİYE MECLİSİNDE ANILDI

BAYRAM DEMİR, BELEDİYE MECLİSİNDE ANILDI

BAYRAM DEMİR, BELEDİYE MECLİSİNDE ANILDI

Koronavirüs Kovid-19’dan vefat eden Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Demir, olağanüstü yapılan Gemlik Belediye Meclis birleşiminde anıldı.
SERTASLAN; BY-PASS OLMASINA RAĞMEN GÖREVDEN KAÇMADI
Bayram Demir ile alakalı ilk sözü alan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; ‘’Kurşunlu’yu Kurşunlu Beldesi, Kurşunlu Belediyesi yapmış, insanların huzur odağı haline getirmiş bir isimdi. Ardından, Gemlik için çalışmaya devam etmiş ‘ben başkanlık yaptım, meclis üyesi olmam’ dememiş, By-Pass geçirmesine rağmen görev üstlenmiş bir isimdi. Beş paralık bir hastalığa kurban verdik. Lütfen maske, mesafe ve temizlik konularına dikkat edelim, bu hastalığın şakası yok.
TAM KAPATMA İÇİN ÇAĞRI YAPIYORUM
Bir yakınımızı daha kaybetmek istemiyorum. Bilim insanları tam kapatmanın doğru olacağını düşünüyor. Tam kapatma adına çağrı yapıyorum buradan. Mali yönünden dolayı tam kapatma yapılmıyor ama yapılsın. Belediyelerin bütçeleri, belli kısımlar dışında tam kapatma bütçesi olarak kullanılsın, ben razıyım Ben bu sene kaldırım, yatırım yapmayayım. Harcamayayım. Alsınlar benden, kullansınlar bu bütçeyi’’ dedi.
BARUTÇUOLĞLU; GÜLERYÜZLÜ BİR AĞABEYİMİZDİ
Ardından Ak Parti Grubu adına söz alan Ercan Barutçuoğlu ise; ‘’Güler yüzüyle bizleri karşılayan değerli ağabeyimiz Bayram Demir’i rahmetle anıyoruz’’ dedi.
VERDİĞİ HİZMETLER İÇİN KENDİSİNE MİNNETTARIZ
MHP Grup Sözcüsü Osman Durdu; ‘’Her ne kadar siyasi görüşümüz ayrı olsa da, kendisi güven veren ve mutluluk veren bir isimdi. Gönül insanıydı, sevdiklerine, ailesine ve Gemlik’e Allah sabır versin, verdiği hizmetler için kendisine minnettarız.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir