Gençlerden Örnek Davranış
Gençlerden Örnek Davranış

Gençlerden Örnek Davranış

Gençlerden Örnek Davranış

Haftasonu kısıtlamasında Gemlik, Kumla, Karacaali ve Cihatlı’da ki sokak hayvanlarını beslediler.

Dışarısı bize yasak onlara değil,Biz evdeyken onlar aç kalmasın  çağrısıyla Gemlik Gençlik Merkezi, Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu Gemlik Temsilciliği ve Anadolu Fed Gemlik Temsilciliği sokak hayvanlarının aç kalmamaları için  düzenlenen mama  bağışı kampanyasında toplanan ilk 100 kilo mama ile hafta sonu besleme yapıldı.

28 Aralık tarihine kadar sürecek mama bağışı kampanyasının  ilk mama desteği Gemlik Gençlik Merkezi  genç gönüllü hayvanseverleri Belinay Yurtlu, Petek Kyazimova ,Merve Çelik,Kaan Alsancak,Aycan Bilgi, ve Talha Şahinoğlu tarafından dağıtıldı. Programa Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu,Gençlik lideri Mihriban Çetin  gönüllü öğretmenler Şule Aydın, Ayşenur Usta  ve dernek temsilcilerinden Mustafa Katırcı ve Yeliz Altay’da eşlik etti.

Mama desteği  osmaniye mahallesi,sahil,kayıkhane,saklıbahçe cıvarı, manastır,kumla,karacaali ve cihatli bölgelerinden yapıldı.

Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu Gemlik Temsilcisi Umran Akyavaş  sokaklarındanki canlar için bir çok bölgeden  mama desteği isteğinde bulunan mesajlar aldıklarını ifade ederek ‘Dün bunlardan bir kısmına cevap  verebildik. Mama bağışları devam ettikçe gençlerimizde  beslemeye devam edecekler. Kampanyamıza katkı sunan Gemlik Belediyesi Sağlık işleri Müdürü sayın Hakan Uğur’a da teşekkürlerimizi sunuyor  ve bu desteğin devam etmesini diliyoruz. Vatandaşlarımızdan da mama bağışı kampanyamıza katkı sunmalarını desteklerini bekliyoruz’şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir