AK Parti'den Afet ile alakalı açıklamada
AK Parti'den Afet ile alakalı açıklamada

AK Parti’den Afet ile alakalı açıklamada

AK Parti’den Afet ile alakalı açıklamada

Gemlik Ak Parti ile teşkilatı, 29 Eylül Salı günü Gemlik çevresinde aniden bastıran kuvvetli dolu yağışı ile alakalı açıklamada bulundu.

Açıklamada, “dolu yağışının kısa sürede zeytin üreticilerine ve çiftçilere büyük zararların verdiğine yer verildi.  Olay yerine anında intikal eden İlçe yöneticilerimiz ve meclis üyelerimiz zarar gören tarım arazilerini yerinde incelediler. TBMM Tarım Komisyon Üyesi Bursa Milletvekilimiz   Zafer Işık “Doğal afet sonrası Teşkilat birimlerimiz ve kurum müdürlerimizle birlikte zarar gören yerleri titizlikle inceleyerek gerekli raporları hazırladık. Dolu yağışından etkilenen köylere gerekenleri yapmak için Ankara’daki çalışmaları sürdürüyoruz.” şeklinde açıklama yaparak Devletimizin her zaman vatandaşının yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Doğal afetten beri sahalarda incelemelerde bulunan AK Parti  Gemlik İlçe Başkanı  M. Şamil YİĞİT, “Salı gününden beri her gün hasar gören bölgeleri inceliyoruz. Çiftçilerimiz ve hemşehrilerimizle istişarelerde bulunup, vatandaşlarımız ve hükümetimiz arasındaki köprü vazifesini gerçekleştiriyoruz. TBMM Tarım Komisyon Üyesi de olan Milletvekilimiz  Zafer IŞIK’a çözüm odaklı özel gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle maddi manevi zarar gören zeytin üreticilerimiz ve çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” Denildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir