İYİ PARTİ ÇİFTÇİNİN YANINDA
İYİ PARTİ ÇİFTÇİNİN YANINDA

İYİ PARTİ ÇİFTÇİNİN YANINDA

İYİ PARTİ ÇİFTÇİNİN YANINDA

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, Gemlik Ziraat Odasına ziyarette bulunarak Oda Başkanı Ziraat Mühendisi Ali Çelik’den Gemlik’teki tarım ve zeytin mahsülü ile ilgili bilgi aldılar. Köylerimizdeki tarımsal faaliyetlere değinilen görüşmenin gündem konusu, dün yaşanan dolu afetinin üreticilerimize verdiği zararların bir an önce karşılanması meselesi oldu.
Her sektörde olduğu gibi tarım ve ziraat sektöründe de bilgili , liyakatlı, meselelere hakim kişilerin görüşlerinin dikkate alınması; iş başına bunların getirilmesi ve ayrıca işin zorluğunu çeken üreticinin, köylünün korunmasının önemi  ifade edildi. Yavuz, ziraat Odası Başkanı ve yönetimine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti ve kendilerini de partilerinde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
İYİ Partililer Ziraat Odası ziyaretinin hemen ardından, dolunun vurduğu bölgelerde incelemelerde bulunmak amacıyla afet bölgesine geçti. Küçük Kumla Muhtarı Kemal Karadeniz, Büyük Kumla Muhtarı Nuri Çakır, Karacaali Muhtarı Göksal Noca, Narlı Muhtar Azası Mehmet Gür ve köylerdeki hemşerilerimizi ziyaret ettiler. Dolu afeti sebebiyle köylümüze geçmiş olsun diyerek afetteki hasarla ilgili bilgi aldılar.
Muhtarlar ve köylülerin yanında İYİ Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı ile telefon görüşmeleri yaparak, yaşanılan afetin mahsüle vermiş olduğu %90’a yakın zarar konusunda bilgi veren Ertuğrul Yavuz; bölgeyle ilgili “afet kararının” meclisten geçmesinin üreticilerimizin zararlarının karşılanması açısından çok önemli olduğunu söyleyerek; “ilgili mercilerin konuyla hassasiyetle ilgilenmesini,” istedi.
***İYİ parti Çiftçimizin Yanındadır, Çiftçimizin Zararı Bir An Evvel Karşılanmalıdır ***
Ertuğrul Yavuz burada yaptığı açıklamada, bölgedeki köylülerimizin “dededen-babadan kalma topraklarına, tapuları olmadığı halde geçimini sağlamak ve ülkemize katma değer kazandırmak için meşakkatle baktığını, dolayısıyla hasar tespitlerinden sonra tapusu olmayan köylülerimizin de mağdur edilmemesi gerektiğini,” altını çizerek ifade etti. “İYİ Parti çiftçimizin yanındadır ve İYİ Parti çiftçimizin acısını paylaşıyor,” diyen Yavuz, afette yere dökülmüş zeytini 4 TL’ye alacak olan Gemlik Belediye Başkanı M. Uğur Sertaslan’ın kararının çok doğru ve yerinde bir karar olduğunu söyleyerek “Sayın Başkana teşekkürlerimizi sunuyoruz, bu yaklaşım bir nebze de olsa köylümüze destek olacaktır,” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir