Başkan Sertaslan: “Köylümüze desteğimiz sürecek”
Başkan Sertaslan: “Köylümüze desteğimiz sürecek”

Başkan Sertaslan: “Köylümüze desteğimiz sürecek”

Başkan Sertaslan: “Köylümüze desteğimiz sürecek”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Şahinyurdu mahallesini ziyaret etti. Ziyaretinde çevrenin ihtiyaçları ilgili bilgi alan Başkan Sertaslan, “Köyü ve köylüyü ön planda tutan bir yönetim anlayışı sergiliyoruz” dedi.  Başkan Sertasla’a, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ile CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar eşlik etti.

“Köylümüze destek her zamankinden fazla”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Tarımın ülke ekonomisine katkısının her geçen gün artması gerektiğini ifade ederek, Gemlik Belediyesi’nin kırsal bölgelere sürekli destek sağlamaya özen gösterdiğini belirtti. Türkiye’nin kalkınmasının yolunun tarım olduğunu vurgulayan Başkan Sertaslan, “Göreve gelişimizden bu güne kırsal bölgelerimize hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz köylülerimizin tarlalarına ulaşımı konusunda bu yıl yaklaşık 50 kilometrelik bir alanda düzenleme çalışması yaparken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise köylülerimizin zeytinliğini sulaması için Umurbey ve Cihatlı mahallemizde yaklaşık bir kilometrelik sulama hattı döşedi. Ata tohumlarıyla tamamen organik domates fidelerimizi önümüzdeki yıllarda hemşerilerimize dağıtacağız. Köylümüze her zamankinden daha fazla destek veriyoruz” şeklinde konuştu.

“Çeşmelerimiz hayırlı olsun”

Başkan Sertaslan Belediye ekiplerince yenilenen çeşmeleri incelerken, “Şahinyurdu köyümüzde iki adet eskiden yapılmış çeşmelerimiz mevcuttu. Biz bu çeşmelerde düzenleme çalışması yaparak köyümüze yakışır hale getirdik. Köylülerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir