Gemlik'te Plajlar Yaza Hazırlanıyor

Gemlik’te Plajlar Yaza Hazırlanıyor

Gemlik’te Plajlar Yaza Hazırlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 115 kilometre deniz sahili ve 180 kilometrelik göl sahili yaza hazırlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 115 kilometre deniz sahili ve 180 kilometrelik göl sahili yaza hazırlanıyor. Kış ayları boyunca plajları kaplayan yabancı otlar temizlenirken, kum takviyesi de yapılıyor.

Sahil Hizmetleri Şube Müdürlüğü kıyı ve plaj temizlik ekipleri, özellikle halk plajlarında kış aylarında oluşan kötü görüntüleri ortadan kaldırmaya başladı. Hava şartlarının etkisiyle sahilde kum eksilmesine bağlı bozulmalar da ekipler tarafından tesviye ediliyor. Her yıl olduğu gibi Mudanya ve Gemlik halk plajlarına kum nakli başladı. Kumla plajından başlayan kum nakli Mudanya plajlarında da devam ediyor. Plaj düzenlemelerinin yanındaki sahildeki soyunma ve duş kabinlerinin bakım ve onarımı da kısa zamanda yapılacak. Yapılan çalışmalarla sahillerin ramazan bayramına hazır hale getirilmesi planlanıyor.

 

(Son Güncelleme: 30 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir