Cinayet Zanlısı Gemlik Polisinden Kaçamadı
Cinayet Zanlısı Gemlik Polisinden Kaçamadı

Cinayet Zanlısı Gemlik Polisinden Kaçamadı

Cinayet Zanlısı Gemlik Polisinden Kaçamadı

Gemlik Polisi yaklaşık 1 haftadır bölgede aranana bir cinayet zanlısını Armutlu bölgesine geciş yapmak isterken, Kumla Mahallesinde kıskıvrak yakaladı.

https://www.facebook.com/GemlikTV/posts/1398076813716027

Alınan bilgiye göre Orhangazi’de 5 gün önce cesedi bulunan Sezai Katmer’in katil zanlısı Erkan K. (52)Gemlik polisinin sıkı takibi sonucu suç aleti olduğu öne sürülen silahla birlikte ticari takside yakalandı. Zanlı ile birlikte ticari taksi sürücüsü de gözaltına alındı.

İlçe emniyet müdürlüğüne getirilişinde soğukkanlılığı dikkat çeken zanlının, 2000 yılında yine Orhangazi’de kayınpederi ve eşini silahla yaraladığı, kayınpederinin hayatını kaybettiği, eşinin ise sakat kaldığı öğrenildi.

Cinayet zanlısının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olayın geçmişi, Orhangazi ilçesinde 4 aydır kayıp olarak aranan ve kendilerine ait zeytin bahçesinde evin altındaki fosseptik çukurunda elleri ve ayakları bağlı olarak ölü bulunan şahsın katil zanlısı yakalandı.
Olay, Orhangazi’ye bağlı Yeniköy Mahallesi’nde 5 gün önce meydana meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mart ayında tutuklu bulunduğu cezaevinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Sezai Katmer’in ailesi, öldürülmüş olabileceğini belirterek polise başvurdu. En son 12 Mayıs’ta görülen ve o tarihten sonra bir daha haber alınamayan Sezai Katmer’in bulunması için polis çalışma başlattı. Yaklaşık 3 ay süren çalışmada kayıp şahsın ailesinin ve arkadaşlarının ifadelerine de başvuran polis, Katmer’e ait Yeniköy yolu üzerindeki zeytinlikte inceleme yaptı. Zeytinlik içindeki bağ evinin altındaki daha önce su kuyusu olarak kullanılan ancak daha sonra fosseptik çukuruna dönüştürülen alanda incelemelerini yoğunlaştıran Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, çukurda bir ceset fark etti. Olay yerine cumhuriyet savcısı ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Fosseptik çukurunun ağzının dar olmasından dolayı itfaiye ekipleri cesede ulaşamayınca devreye AFAD ve iş makineleri girdi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin nezaretinde yaklaşık 2 saatlik çalışma sonrasında cesede ulaşıldı. BUSKİ ekiplerinin kuyudaki suyu çekmesinden sonra ceset bulunduğu yerden çıkarıldı. Kuyudan çıkarılan cesedin 45 yaşındaki Sezai Katmer’e ait olduğu tespit edilirken, Katmer’in el ve ayaklarının bağlı olduğu belirlendi. Ceset cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

(Son Güncelleme: 18 Ağustos 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir