Tercih Maratonu Başladı
Tercih Maratonu Başladı

Tercih Maratonu Başladı

Tercih Maratonu Başladı

 Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlerin Yanında

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik 15 Temmuz Demokrasi (İskele) Meydanında kurulan standda tercih yapacak gençlere uzman rehber öğretmenlerle yardımcı olmaya başladı.

Gemlik’te 15 Temmuz Demokrasi (İskele Meydanında) kurulan standda tercih yapacak gençlere uzman rehber öğretmenlerle tercih yapacak gençlere profosyonel destek sunulmaya başlandı. Öğrenciler 6-11Ağustos tarihlerinde saat 10.00-.18.00 arası uzman rehber öğretmenlerden tercih konusunda yardım alabilecekler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, YKS sınavı sürecinde seminerler ve deneme sınavı kitapçığı dağıtımlarıyla yanlarında olduğu öğrencilerin, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih yapmaları noktasında da yanlarında oluyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu yıl düzenlenen YKS sınavı sürecinde Hocalara Geldik Bursa Başarı Merkezi ile beraber “YKS’de Başarının Sırları” seminerleri düzenledi. Daha sonra 7 ilçedeki 30 farklı noktada YKS Deneme sınavı kitapçığı gençlere dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi, bu kez koronavirüs salgını sebebiyle sınava evlerinde hazırlanan gençlerin tercih maratonu sürecinde yanında yer alıyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir