Hisar’dan çevre temizliğine büyük destek
Hisar’dan çevre temizliğine büyük destek

Hisar’dan çevre temizliğine büyük destek

Hisar’dan çevre temizliğine büyük destek

Hisar Mahallesi Muhtarı Çiğdem Türe, mahalle sakinlerinden topladığı 350 litre atık yağı Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ün koordinesinde, 2016 yılından bu yana devam eden atık yağ toplama kampanyasına büyük bir destek daha geldi. Daha önce de toplanan litrelerce atık yağı Gemlik Belediyesi ekiplerine teslim eden Muhtar Çiğdem Türe, çevre temizliğine Hisar Mahallesi olarak büyük bir destek daha gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şimdiye kadar yaklaşık bin ton atık yağı Gemlik Belediyesi’ne teslim ettiklerini belirten Muhtar Türe, “Hisar Mahallesi sakinlerimiz, çevreyi korumaya yönelik çalışmalarda büyük duyarlılıklar gösteriyorlar. Tüm komşularıma destekleri için çok teşekkür ediyorum. Mahallemizi ve Gemlik’imizi korumaya yönelik duyarlılığımız devam edecek” dedi. Muhtar Türe’ye teşekkür eden Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk ise 1 litre atık yağ karşılığında 1 kalıp zeytin sabunu kampanyasının devam ettiğine dikkat çekerek 350 kalıp sabunu mahalle sakinlerine ulaştırılmak üzere muhtar Türe’ye teslim etti.

Lavaboya dökülen 1 litre atık yağ, yüzlerce litre temiz suyun kirlenmesine neden oluyor. Gemlik Belediyesi su kirliliğinin önüne geçmek için, 1 litre atık yağ getiren Gemliklilere 1 kalıp zeytinyağlı sabun hediye ediyor.

(Son Güncelleme: 22 Temmuz 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir