Saadet Partisi “Dersimliler Derneği”ni Ziyaret Etti

Saadet Partisi “Dersimliler Derneği”ni Ziyaret Etti

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, 24 Haziran seçimleri ile alakalı olarak çalışmalarına devam ediyor. Bu vesile ile başkan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve milletvekili adayları “Dersimliler Derneği”ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ayhan Işık ve derneğin üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette samimi bir ortam oluştu. Burada bir konuşma yapan başkan Yıldız şu ifadeleri kullandı.

“Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sıkıntılar, 24 Haziran seçimlerine gergin bir ortamda girmemize sebep oluyor. Ülke insanımızın sıkıntılı olduğu bu seçim sürecinde kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı bir siyaset uygulamaktan ziyade, kucaklayıcı ve uzlaştırıcı bir siyasete ihtiyaç duyuyoruz. Saadet Partisi olarak kutuplaşmayı ülkemizin en büyük sorunlarından biri olduğunu düşünüyor ve bunu aşacak birlik ve beraberliğimizi sağlayacak çalışmalar yapıyor kardeşliğimize gidecek yolların önünü açıyoruz. Buna istinaden, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Temel Karamollaoğlu doğu ve güneydoğuda epeyce bir zaman harcadı ileriye dönük çalışmalar yaptı. Toplum olarak bu çalışmaların meyvelerini önümüzdeki günlerde alacağımıza inanıyoruz. Sonuç olarak ülkemiz önemli bir seçimin arifesindedir. Allah’ın izni ile Saadet Partisi olarak bu seçimlerden galip çıkacağız ve meclisteki yerimizi alacağız. Bu vesile ile  seçimlerin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Dernek Başkanı Ayhan Işık ise İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve arkadaşlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu sözleri söyledi. “Saadet Partisi’nin son zamanlardaki çalışmalarının ve uzlaşmacı siyasetinin farkında olmakla birlikte bu çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Millet vekili adayı olarak seçimlere katılacak adaylara başarılar dilemenin yanı sıra seçilmeleri durumunda Gemlik’in insanı oldukları için Gemlik’e gereken ilgi ve alakayı göstermelerini istiyoruz. Bu sebeple bizlerde 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adaylarınıza ve Saadet Partisi’ne başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir