Gemlik Adliyesinde Tayin Rüzgarı
Gemlik Adliyesinde Tayin Rüzgarı

Gemlik Adliyesinde Tayin Rüzgarı

Gemlik Adliyesinde Tayin Rüzgarı

Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Bursa Cumhuriyet savcılığına atanırken, adliyede görevli 6 savcı ve 4 hakimin tayini çıktı. Gemlik’e de Antalya’dan Hilal Bozdağ başsavcı olarak geliyor. Bozdağ’ın yanı sıra 8 savcı ve 3 hakim geliyor.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, 2020 adli ve idari yargı ana kararnamesini tamamladı. Kararname ile 4 bin 626 dolayında hakim savcının görev yeri ve 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti

Buna göre Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali ÜLGER Bursa C.Savcılığına, Savcılar Turgut Selvi  Hatay C.Savcılığına , Burak ÖZER Mersin C.Savcılığına, Hamza CAN İskenderun C.Savcılığına, Mehmet Akif KATIRCI İstanbul C.Savcılığına, Ömer PORGALI İstanbul C.Savcılığına, Yaşar BALTACIOĞLU Hazro C.Savcılığına atandı.

Aynı kararname ile Gemlik hakimleri Merve PORGALI İstanbul Hâkimliğine, Kenan GÜL Gaziosmanpaşa Hâkimliğine, Abdullah Zahid ÜNLÜ Çaldıran Hâkimliğine, Tuncay KİRİKTAŞ  Karlıova Hâkimliğine atandı.

Yeni kararnemaye göre Antalya Cumhuriyet savcısı Hilal BOZDAĞ Gemlik Cumhuriyet başsavcılığına atanırken, Gemlik Cumhuriyet savcılıklarına  Alucra C.Savcısı Sedat DEMİR, Çınar C.Savcısı Elif DEMİREL, Kovancılar C.Savcısı Sinan ELMAS,  Çayırlı C.Savcısı  Yasin KAYA, Gürpınar C.Savcısı Fatma Nur METİN, Sarıveliler C.Savcısı Resul TAKUR, Çatak C.Savcısı Hümeyra YAR,  Selim C.Savcısı  Abdullah Kıvanç YILDIRIM atandı. Gemlik hakimliklerine ise Kiğı Hâkimi  Mehmet Sinan AKDAĞ, Savur Hâkimi Yasemin ASLAN ve Pınarbaşı (Kayseri) Hâkimi Hamdi ULUSOY atandı.

 

 

(Son Güncelleme: 17 Haziran 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir