Uzaktan Eğitime Bir Destek De Gemlik Ticaret Borsası’ndan
Uzaktan Eğitime Bir Destek De Gemlik Ticaret Borsası’ndan

Uzaktan Eğitime Bir Destek De Gemlik Ticaret Borsası’ndan

Uzaktan Eğitime Bir Destek De Gemlik Ticaret Borsası’ndan

Uzaktan eğitime  bir destek de TOBB ve Gemlik Ticaret Borsası işbirliğinden  geldi. Uzaktan eğitim sürecinde mağdur olan  öğrencilerimizi desteklemek adına  hazırlanan 95 adet  klavyeli tablet, Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’a  teslim edildi.

Gemlik Ticaret Borsası’nda gerçekleşen protokol imza ve teslim törenine,  İlçe Kaymakamı Hasan Göç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Ticaret Borsası  Başkanı Özden Çakır,  Ticaret Borsası  Meclis Başkanı Mustafa Doğan ve Ticaret Borsası Saymanı -Oda Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Yazıcı  katıldı. Hazırlanan protokolün taraflarca imzalanmasının ardından, online olarak devam eden uzaktan eğitim sürecinde yardıma ve desteğe ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılmak üzere 95 adet tablet   İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Duran;”Gemlik’te sanayiye ve ticaret yön veren kuruluşlarımızın eğitimin desteklenmesi adına yanımızda yer almaları  bize büyük mutluluk veriyor. TOBB önderliğinde ilçemizde eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunmak adına, Gemlik’in  ve ülkemizin geleceği çocuklarımıza destek olup yanlarında yer aldıkları  için  Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası , Gemlik Ticaret Borsası  Başkanlarımıza ve tüm üyelerine öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz. “ dedi.

 

(Son Güncelleme: 21 Ocak 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir